Moda

VMAs 2018 moda sa crvenog tepiha

VMAs 2018 moda sa crvenog tepiha
Podeli dalje

Noć za nama obeležila je dodela VMAs 2018 nagrada, kao i crveni tepih na kojem su neke od najpopularnijih muzičkih zvezda pokazale predstojeće modne trendove.

Ko su dobitnici ovih prestižnih muzičkih nagrada i šta je to što nam svetski kreatori preporučuju kao trend u narednom periodu? Krenimo redom.

Nagrada za video godine otišla je u ruke Camile Cabello za numeru letnji hit Havana. Camila je ujedno kući ponela i nagradu za umetnika godine. Pesmom godine proglašena je numera Rockstar izvođača Posta Malonea, dok je za najbolju kolaboraciju proglašena numera Dinero, jennifer Lopez, DJ Khaleda i Cardi B. Listu svih dobitnika potražite na Billboardovoj listi a mi se sada okrećemo modi.

Ono što već na prvi pogled upada u oči jeste da dame i dalje preferiraju eleganciju, dok se muškarcima preporučuje tzv. „skitnica“ izgled – što svakako nije po našem ukusu i volji. No, krajnji izbor ostavljamo na vama 🙂

VMAs 2018 moda sa crvenog tepiha

Beli i srebrni tonovi dominirali su VMAs 2018 crvenim tepihom te je sigurna pretpostavka za zaključiti da ćemo ove jeseni viđati dosta toaleta u tim bojama i kombinacijama. Samo pogledajte Kylie Jenner, Blake Lively Jennifer Lopez ili Karlie Kloss i njihov izbor za VMAs 2018 i neka vam posluži kao inspiracija. Ili ne.

vmas-2018-moda-sa-crvenog-tepiha-trend

Po našem mišljenju, najbolje odevene na sinoć održanoj dodeli MTVnagrada bile su Karlie Kloss i Jennifer Lopez:

vmas-2018-moda-sa-crvenog-tepiha-najbolje-odevene
Titulu najgore odevene bilo je teško doneti za samo jednu osobu, toliko je (očekivano) promašaja bilo. Ipak, teška srca (budući da je volimo), izbor je pao na Ritu Oru i nesrećnu kombinaciju kanap haljine:

vmas-2018-moda-sa-crvenog-tepiha-najgore-odevena
Mada, Amber Rose, Blac Chyna i Dascha Polanco bi komotno mogle da podeli titulu sa njom, jer:

vmas-2018-moda-sa-crvenog-tepiha-najgore-odevene
Suvišno je dati bilo kakav komentar.

Kako je izgledao celokupni VMAs 2018 crveni tepih, kao i uvek, možete pogledati u albumu na našoj Facebook stranici i ostaviti nam komentar ko su bili vaši modni favoriti.


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook