Moda

Zimmerman za proleće leto 2017 – #NYFW

Zimmerman za proleće leto 2017 – #NYFW

Da nas neko pita da odaberemo jedan brend sa njujorške nedelje mode, Zimmermann za proleće leto 2017 je svakako naš prvi (i za sada jedini) izbor. Samo pogledajte kakvu su kolekciju predstavili.

Za one koji možda ne znaju, Zimmermann je australijski brend koji su osnovale sestre Nicky i Simone pre 25 godina i koji je do danas ostao sinonim za sofisticiranu ženstvenost. Upravo takva je i ova Zimmermann za proleće leto 2017 kolekcija, koja prosto odiše romantičnom ženstvenošću koja se ogleda u prozirnim materijalima, karnerima, čipki i ženstvenim linijama.

Inspirisana prošlim vremenima, u kojima su sestre Zimmermann žarile i palile noćnim životom, u kombinaciji sa savremenim urbanim stilom, kolekcija za naredno proleće predstavlja moderni osvrt na viktorijansko doba, pomalo i na Saru Kej i nama se mnogo dopala.

zimmermann-za-prolece-leto-2017
Kolekcija je juče predstavljena na njujorškoj nedelji mode (gde će svoje modele prikazati i kreatori iz Srbije), mi smo je opazile na Snepčetu, pa potražile na modnim sajtovima i, specijalno za čitateljke Organa Vlasti, prenosimo modele od kojih će vam – verujemo – zastati dah.

Save

Da nas neko pita da odaberemo jedan brend sa njujorške nedelje mode, Zimmermann za proleće leto 2017 je svakako naš prvi (i za sada jedini) izbor. http://bit.ly/2cfg4J3

Posted by OrganVlasti.com on Saturday, September 10, 2016

Save

Save

Fb komentari
Tagovi