Parfemi

City Rush by Avon

City Rush by Avon
Podeli dalje

city rush by avonAko tražite novi parfem za jesen koja nam je zakucala na vrata – obustavite potragu jer Avon ima pravi izbor za vas: City Rush, moderan, svež i savršen za užurbani gradski život.

Ako tražite novi parfem za jesen koja nam je zakucala na vrata – obustavite potragu jer Avon ima pravi izbor za vas: City Rush, moderan, svež i savršen za užurbani gradski život.

City Rush osmišljen je i dizajniran za samouverenu i odvažnu ženu; damu sa modernism stilom i odmerenim seksipilom. U pitanju je parfem koji je voćno cvetna mešavina šljive, crne dalije, orhideje, pačulija i mošusa – kombinacija koja nije ni previse slatka, ni previse cvetna, a ni puderasta. Sofisticiran, tajanstveno elegantan i modern svež miris koji dugo traje i odličan je izbor za ovu sezonu. Za modernu ženu koja pleni sigurnošću i seksipilom. Zaštitno lice parfema je naše gore list, poznata glumica i model Mila Jovović.

Pored parfema koji je spakovan u bočicu jednostavnog i svedenog pravougaonog oblika (savršen za svaku tašnu)od 50ml; City Rush dostupan je i u parfemisanom gelu za tuširanje i losionu za telo i u prodaji se može naći od ovog meseca.

 

 


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook