Parfemi

Closer Swan City by Emina Jahović

Closer Swan City by Emina Jahović
Podeli dalje

Naša poznata pevačica predstavila je nedavno Closer Swan City, novi parfem i kozmetičku liniju Loud. Evo kako je sve izgledalo i kakav je parfem.

 


Nakon velikog uspeha svog prvog parfema, Closer, koji je veoma brzo rasprodat, Emina se upustila u novi poduhvat i ovoga puta spremna je da osvoji ceo svet. Closer Swan City je večernji parfem koji će obožavati žene, a i muškarci će želeti da njihova dama tako miriše. Loud losion za telo i bodi mist proizvode se u četiri različite mirisne note, od kojih svaka nosi odgovarajuće ime – Smile je potpuno svež, za devojku koja se bavi sportom, Kiss predstavlja vamp i seksepilnu damu, Love je za senzibilne i nežne, a Dance za živahne i luckaste žene. Closer Swan City i kozmetička linija Loud prodavaće se u lancu drogerija Lilly, gde se ponovo na policama naći i prvi parfem, Closer, a svi proizvodi prodavaće se po veoma pristupačnim cenama.

closer-swan-city-by-emina-jahovic-m

Promocija se održala u hotelu Metropol i počela je modernom verzijom “Labudovog jezera“, u izvođenju balerine Narodnog pozoriša Olivere Gavrilov i deset manekena modnog studija Click, koji su potom izveli Eminu da se pokloni svima koji su došli da je podrže. Nakon toga, prisutni u sali imali su priliku premijerno da vide spot za novu pesmu “Romeo“, koji će se za nekoliko dana naći i na Youtube.

Inače, promocija za Closer Swan City je održana isti dan kad i Eminin rođendan, te ju je sačekalo i iznenađenje u vidu video čestitke supruga i sinova, sa kojima prvi put nije provela svoj divan dan 🙂


Podeli dalje

Facebook