Šminka

Avon Color Mega Effects maskara

Avon Color Mega Effects maskara
Podeli dalje

Avon Color Mega Effects maskaraKompanija Avon nam je predstavila novu i inovativnu Mega Effects maskaru koja daje odličan volumen vašim trepavicama, čineći ih gušćim, jačim, a time i vaš pogled senzacionalnim i upečatljivim.

Kompanija Avon nam je predstavila novu i inovativnu Mega Effects maskaru koja daje odličan volumen vašim trepavicama, čineći ih gušćim, jačim, a time i vaš pogled senzacionalnim i upečatljivim.

mega effectsIako, na prvi pogled, možda i deluje neobično, Mega Effects maskara je baš ono što želite da imate u svom neseseru, a evo i zašto: jedinstveni, inovativni aplikator sa savitljivom drškom stvara mega volumen u samo jednom potezu. Zahvaljujući inovativnoj višedimenzionalnoj četkici, nalik češlju, trepavicama je moguće prići iz bilo kog ugla što za rezultat ima da su i gornje i donje trepavice jednako obložene i podinute od korena do vrha. Četkica ovog oblika savršeno odgovara konturama oka, a glavna prednost je što se može koristiti iz 12 različitih uglova pokrivajući svaku trepavicu od jednog do drugog kraja oka.

avon mega effectsNova Avon Mega Effects maskara ima intenzivnu boju zahvaljujući ultra crnim silikonskim pigmentima i činjenici da četkica nanosi 40 odsto više maskare. Sama formula je laka za nanošenje, ne razmazuje se i ne ostavlja grudvice, što je činipravim izborom pri ovim letnjim temperaturama.

Loren Andersen, globalni make up ekspert kompanije Avon ističe da savitljiva četkica nove maskare iz Avona omogućava prilaz oku iz različitih uglova, pri čemu je i veoma je jednostavna za korišćenje. I Milica Jeftić, poznati domaći make up ekspert ističe prednosti ove maskare. „Avon Mega Effects maskara je otkriće za šminkere jer omogućava nanošenje maskare na celu dužinu trepavica samo jednim potezom”.

Nova generacija maskare, iz Avon Color linije pruža dramatičan izgled čineći vaše oči lepšim i privlačnijim. Mega Effects maskara je odličan izbor za svaku priliku, jer naglašava senzualnost i eleganciju žene, po ceni od samo 699 dinara. Unapredite veštinu zavođenja uz revolucionarnu Mega Effects maskaru iz Avona.

[youtube height=”360″ width=”640″]http://www.youtube.com/watch?v=BgKtZRz0B4s[/youtube]


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment