Šminka

Big&Multiplied maskara za guste i zavodljive trepavice

Big&Multiplied maskara za guste i zavodljive trepavice
Podeli dalje

Želite guste i zavodljive trepavice? Onda je Big&Multiplied maskara by Avon ono što vam treba.

 

Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji i dizajnu, Big&Multiplied maskara iz Avona definiše oblik očiju, pruža efekat maksimalno gustih trepavica i daje pogledu dubinu, a bazirana je na formulama koje ne slepljuju trepavice i sprečavaju nastanak gromuljica.

Dostupna u crnoj i tamno braon boji, ova maskara će vam dati raskošan pogled kakav ste oduvek želeli! Kremasta gel-formula za postojan volumen i četkica sa vlaknima različite dužine dosegnuće do trepavica koje niste ni znali da imate. Dugačka vlakna savršeno će ih razdvojiti, dok će mikro kanali preneti veću količinu maskare na svaku trepavicu, za intenzivan volumen i gušći izgled.

 big&multiplied-maskara-v

Svaka od nas se barem jednom u toku dana suočila sa neprivlačno slepljenim trepavicama i crnim tragovima od razmazane maskare – takvi problemi sada postaju prošlost! Big&Multiplied maskara osmišljena je upravo tako da spreči sve neželjene efekte, pružajući maksimalan volumen i postojanost uz osećaj lepršavosti i lakoće.

Poklonite sebi zavodljiv i raskošan pogled i probajte Big&Multiplied maskaru po ceni od samo 599 dinara u brošuri 4 koja važi od 3. do 23. marta.


Podeli dalje

Facebook

Zaprati nas na Instagramu