Šminka

Delimo radost: Coca Cola šminka u kolaboraciji sa Morphe!

Delimo radost: Coca Cola šminka u kolaboraciji sa Morphe!
Podeli dalje

Žeđ za životom ime je kolekcije šminke Coca Cola u saradnji sa brendom Morphe – ne propustite da zavirite u taj magični svet zabave i zadovoljstva koji samo Coca Cola može doneti!

Coca Cola šminka dolazi u svom punom sjaju! Od senki, karmina, preko četkica za nanošenje šminke, hajlajtera, pa sve do kozmetičkih sunđera i sve to u prepoznatljivoj ambalaži omiljenog nam napitka, Coca Cola šminka od danas se nalazi u prodaji!

Ključni komad kolekcije čini paleta senki od čak 18 različitih nijansi!

coca cola šminka paleta senki

Mat, sjajne, braon, crveni i zlatni tonovi, uključujući i one hladnije, sive i srebrne, učiniće da Coca Cola x Morphe kolekcija šminke bude trenutni hit. Kao da sama činjenica da Coca Cola *konačno!* ima svoju šminku nije dovoljna sama po sebi 😊

Bonus u svemu ovome je i to što su cene za proizvode iz kolekcije više nego pristupačne. Na Morpheovom sajtu saznajemo da je cena palete 24 eura, set od 4 karmina je 22 eura, hajlajteri su 17 eura, set četkica 32 eura, dok set od 4 makeup sunđera staje 17 eura. Kupovina je dostupna putem njihovog sajta.

coca cola šminka četkice

Lepe vesti za sve istinske ljubitelje ovog brenda i još lepše vesti o pristupačnosti cena – jedina negativna strana je što isporuka nije moguća za Srbiju te, ako imate nekog iz okolnih zemalja (Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Severna Makedonija i Slovenija), čestitamo, možete pristupiti kupovini i biti srećni što makar nećete imati posla sa lokalnom carinom 😊


Podeli dalje

1 komentar

Click here to post a comment

Facebook