Šminka

Facebook senke by YSL

Facebook senke by YSL
Podeli dalje

facebook senke by YSLLjubitelji društvenih mreža, naročito Facebooka, uživaće u činjenici da će uskoro moći da se šminkaju u bojama omiljenog mesta za zabavu i informacije. Verujem da je ovo tek početak u kozmetičkoj industriji i da ćemo viđati i ostale SM nijanse.

Ljubitelji društvenih mreža, naročito Facebooka, uživaće u činjenici da će uskoro moći da se šminkaju u bojama omiljenog mesta za zabavu i informacije. Verujem da je ovo tek početak u kozmetičkoj industriji i da ćemo viđati i ostale SM nijanse.
 
Poznata kozmetička kuća YSL proizvela je limitiranu seriju od svega 1650 kompleta senki u Facebook bojama, čija prodaja počinje danas na njihovim Facebook stranicama, kao i 500 kompleta za SAD fanove. Kako sami kažu, želeli su da obraduju i ispoštuju svoje fanove i ovaj proizvod učine dostupnim samo njima. Očekivana cena ove palete senkije oko 58$.
Ko zna? Možda je sledeći Twitter sa paletom lakova za nokte, ili Pinterest sa ruževima crvene boje – bilo kako bilo, YSL je pokrenuo zanimljivo poglavlje u proizvodnji šminke i približavanju novim kupcima.

Podeli dalje

1 komentar

Click here to post a comment

Facebook

Zaprati nas na Instagramu