Šminka

Jennifer Lopez Inglot šminka

Jennifer Lopez Inglot šminka
Podeli dalje

Po uzoru na mnoge druge poznate ličnosti, na tržište stiže i Jennifer Lopez Inglot šminka, u kolaboraciji sa čuvenom poljskom kozmetičkom kućom.


Međutim, za razliku od ostalih dama iz sveta šou biznisa koje su svoje make up kolaboracije pokrenule iz delova, Jennifer Lopez Inglot šminka se sastoji iz čak 70 delova! O, da. Od senki, preko ruževa za usne, bronzera, maskara, hajlajtera, pudera i ostalih proizvoda bez kojih žena ne može, možemo slobodno reći da je u pitanju (do sada) najpotpuniji make-up set neke poznate ličnosti.

I dok je najjeftiniji proizvod paleta koju sami kreirate i košta nekih 50-ak dolara, ostali proizvodi su u rasponu cena od 9-26 dolara. U poređenju sa šminkom Kim Kardashian ili Kylie Jenner, svakako isplativije i pristupačnije.

Ako želite da izgledate poput J.Lo, nema boljeg načina nego započeti korišćenjem šminke koju je kreirala u saradnji sa Inglot Cosmetics, zar ne? 🙂

Jeennifer Lopez Inglot šminka se u prodaji pojavila krajem aprila, kao u Americi, tako i u Inglot radnjama širom sveta, uskoro i kod nas 🙂 U međuvremenu, kolekciju šminke potrađite na zvaničnom sajtu.


Podeli dalje
Tagovi

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook