Šminka

Make up trikovi sa korektorom

Make up trikovi sa korektorom
Podeli dalje

make up savetiOsim što prikriva podočnjake, bubuljice i crvenilo na licu, dobar korektor može vam pomoći i u nekoj od sledećih situacija.

Osim što prikriva podočnjake, bubuljice i crvenilo na licu, dobar korektor može vam pomoći i u nekoj od sledećih situacija.
 
Investirajte u kvalitetan korektor i znajte da ćete imati najboljeg druga dugo vremena. Lično, godinama koristim Max Factorov Pan Stick (nije reklama) i zadovoljna sam svime što mi pruža i omogućava.
Pored toga što pomaže u prikrivanju podočnjaka, crnih krugova ispod očiju, bubuljica i crvenila, dobar korektro možete koristiti i umesto pudera za lice – tako što ćete ga naneti vlažnim sunđerom; nakon čega ide uobičajeno šminkanje. Kako su postojani, vaše lice izgledaće savršeno i do čitavog dana – u zavisnosti od kvaliteta kupljenog korektora. Samo, ne koristite ovu metodu prečesto, kako ne bi došlo do zapušavanja pora – već u krajnjoj nuždi.
Uz pomoć korektora, možete prekriti i ljubavne ugrize iliti šljivice na vratu, manje modrice i slično. Nakon korektora, nanesite bilo tečni bilo puder u prahu i izbeći ćete sva ona neprijatna pitanja „Odakle ti to?“.
Nanošenje korektora na kapke, pre nanošenja senke, učiniće da ona bude postojanija i da duže traje, a isto važi i za ruž ili sjaj za usne.
Korektor je sjajan u prikrivanju pega (ako ne volite da se vide), kao i one dosadne ujede od komaraca i crvenilo koje stvaraju. Takođe, korektorom možete prikriti i uraslu dlaku ali i manje ožiljke ili belege.
Bilo kako bilo, dobar korektor je zlata vredan i prava prva pomoć u trenutku.

Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook