Šminka

Nova Essence kolekcija šminke za proleće-leto 2017

Nova Essence kolekcija šminke za proleće-leto 2017

Nova Essence kolekcija šminke učiniće da zablistate poput najsjajnije zvezde!


Od sjajeva za usne, preko multitask palete za oči za lice, pa sve do senki i maskara koje će učiniti da budete upečatljive gde god se pojavite, Nova Essence kolekcija šminke je definitivno nešto što treba potražiti u obližnjim drogerijama.


Sjajevi za usne
Glatka, meka tekstura doprinosi izuzetnom sjaju usana sa efektom mokrih usana. Od bež nijansi, intenzivnih boja, pa do boja sa efektom prizme.


Eye& face palette 
Senke sa usklađenim bojama, rumenilo i hajlajter čine ove dve palate punim pogotkom za vaše oči i lice.


Luminous matt bronzing powder 
Mat bronzana tekstura sa svilenkasto-svetlucavim jezgrom daje suptilan, suncem okupan izgled.


Essence maskare
Kremasta crna struktura sa mikro–stilizirajućim voskom obezbeđuje trepavicama dogotrajni volumen i neverovatnu uvijenost.

Dijamantski oblik četkice sadrži vlakna za izduživanje za duže i punije trepavice.

Dramatičan volumen ili definisane trepavice – nova maskara sa specijalno zakrivljenom četkicom postiže oboje i oblikuje svaku trepavicu pojedinačno.


Colour boost high pigment nail paint 
Visoko pigmentisani lak boji nokte intenzivnim bojama za postizanje trendi letnjeg izgleda! Formula sa sjajem ima visoku moć prekrivanja i obezbeđuje gladak završni sloj sa samo jednim nanošenjem.

All about toffee senke
Paleta senki nudi osam trendi, savršeno ukombinovanih boja– od svetlih do srednje tamnih i tamnih nijansi. Meka i dugotrajna tekstura sa raznim efektima daje vam mogućnost da kreirate različite stilove.

Instant matt make-up setting spray 
Lagani, transparentni sprej – obogaćen prirodnim kompleksom aktivnih sastojaka – pruža mat izgled, drži šminku na mestu i čini da traje duže.

Fb komentari

Facebook

Organ Vlasti Instagram