Šminka

Novi 2 u 1 Avon Shine Attract

Novi 2 u 1 Avon Shine Attract
Podeli dalje

avon 2 u 1 karminUsled sve bržeg tempa života i sve više obaveza,slobodnog vremena je sve manje a tako i vremena za šminku i negu. Ipak, kompanija Avon nudi rešenje – u vidu novog Avon Shine Attract 2 u 1 karmina i sjaja za usne.

Usled sve bržeg tempa života i sve više obaveza,slobodnog vremena je sve manje a tako i vremena za šminku i negu. Ipak, kompanija Avon nudi rešenje – u vidu novog Avon Shine Attract 2 u 1 karmina i sjaja za usne.
Osim toga što skraćuje vreme šminkanja, novi shine Attract ruž za usne poništava onu večitu žensku dilemu – sjaj ili karmin – jer je u pitanju 2 u 1 karmin raskošne teksture, obavijen slojem sjaja za usne. Shine Attract je kreiran tako da u samom jezgru sadrži jednu od 12 raskošnih boja, obavijen hidrantnim slojem sjaja koji – osim što naše usne čini sočnim i punijim, istovremeno ih i neguje i štiti jer je obogaćen Vitaminom E i zaštitnim faktorom 15.

Shine Attract je karmin koji svaka žena treba imati sa sobom. Zašto? Nakon godina i godina naizmeničnog korišćenja raznih karmina, a potom i sjajeva za usne, sa Avon Shine Attract 2 u 1 imam baš ono što mi treba – karmin koji ‘ne vrišti‘ od boje kada ga nanesem i sa dovoljno sjaja da mi usne izgledaju sočno i sveže. Od nijansi, koristim naizmenično nijanse Guava (P401) i Wrapped in Raisin (P102); dovoljno je naneti ga dva puta na usne i mirna sam narednih nekoliko sati. Ono što mi se dodatno dopada jeste činjenica da se ovaj karmin ne razliva i boja mu ne bledi, zahvaljujući posebno tretiranim pigmentima.

Sloj-dva maskare i Shine Attract na usnama su sve što mi treba za potpun izgled: bilo da se spremam za novi radni dan, poslepodnevno viđanje sa prijateljicama ili večeru sa suprugom. Probajte i uverite se i same.

 


Podeli dalje

Facebook

Zaprati nas na Instagramu