Šminka

Novi smookey eyes izgled

Novi smookey eyes izgled
Podeli dalje

novi smookey eyes izgledPravo sa modnih pista vama na uvid: novi smookey eyes izgled za sledeću godinu, koji možete nositi već sad! Šta je to što nam poručuju modni šminkeri po pitanju ovog bezvremenog načina isticanja očiju?

 

 

Pravo sa modnih pista vama na uvid: novi smookey eyes izgled za sledeću godinu, koji možete nositi već sad! Šta je to što nam poručuju modni šminkeri po pitanju ovog bezvremenog načina isticanja očiju?

Melissa Gibson, poznata M.A.C. šminkerka preporučuje oštriji, gotovo aerodinamični smookey eyes izgled za posebnu naglašenost očima i celokupnom izgledu dame. Ovaj izgled daje oštrinu pogledu i čini ga još upečatljivijim; u pitanju su oštri pozeti četkicom i jasne konture, a od senki je koristila M.A.C.  “Carbon”, “Print” i “Typographic” mešajući ih i utapajući jednu u drugu, da prikrije prelaze. Završnicu je dala koristeći tečni ajlajner “Blacktrack” i dva sloja M.A.C. maskare. Obrve su punije i takođe naglašene olovkom u njihovoj što prirodnijoj boji. Ostatak lica je blag i gotovo neprimetno našminkan; na jagodice je nanela rumenilo kajsija (gotovo roze) boje, a na usne karmin boje kože.

Igrajte se i isprobavajte, a nama javite rezultate!

 


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook

Zaprati nas na Instagramu