Šminka

Obavezna šminka ove zime

Obavezna šminka ove zime
Podeli dalje

Gledajući svetsku modnu scenu, ova zima je sve samo ne diskretna, po pitanju šminke. Šta je to što nam Yves Saint Laurent, Louis Vuitton, Chanel i mnogi drugi predlažu, otkrivamo zajedno.
 
 

devojka sa crvenim karminomGledajući svetsku modnu scenu, ova zima je sve samo ne diskretna, po pitanju šminke. Šta je to što nam Yves Saint Laurent, Louis Vuitton, Chanel i mnogi drugi predlažu, otkrivamo zajedno.
 

Crveni ruž je imperativ!
Crvene usne čine da se osećamo moćno i dodatno zavodljivo; bilo da su sjajne i svetle, ili tamne i mat, crvene usne jednako privlače pažnju i, sasvim sigurno, nećete proći neopaženo.

Oči se ove zime ističu smelim i jakim senkama,
insipirisane Dejvidom Bouvijem i izgledom ’80.-ih. Žuzi, narandžasti, crveni, tirkizni tonovi u kombinaciji sa šljokicama su potpuni efekat! Usne su, u ovom slučaju, diskretno tonirane. Osim smelih nijansi, u modi je ponovo smookey eyes izgled. Ovoga puta, poigrajte se sa sivim i crnim senkama, u kombinaciji sa crnom olovkom i plavim ili metalnim šljokicama, radi dramatičnijeg efekta.

četkica za nanošenje senkeUz naglašene oči, idealno idu diskretno našminkane usne; meki tonovi poput nežno roze ili bež idealni su za kombinovanje, još ako se preko nanese bezbojni sjaj, dobija se efekat seksi punih usana. Završni dodir leži u porcelanskom tenu – uz pomoć mat pudera sa dodatkom jedva primetnog rumenila u boji breskve ili kajsije.

Odvojite malo vremena u danu za sebe i potražite inspiraciju u mnogobrojnim fotografijama istaknutih modnih kreatora i poigrajte se sa šminkom – pozovite prijateljice i napravite makeup-party; dočekajte spremne zimu!

 
 
 
 

Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook