Šminka

Savrsen ten poput Kim Kardashian

Savrsen ten poput Kim Kardashian
Podeli dalje

savrsen ten poput kim kardashianVoleli je mi ili ne, tek jedno joj ne možemo osporiti – Kim Kardashian uvek izgleda besprekorno savršeno, kada je šminka u pitanju! Kako joj to polazi za rukom i na koji način ima besprekoran ten, otkrila nam je ona sama.

 

 

Voleli je mi ili ne, tek jedno joj ne možemo osporiti – Kim Kardashian uvek izgleda besprekorno savršeno, kada je šminka u pitanju! Kako joj to polazi za rukom i na koji način ima besprekoran ten, otkrila nam je ona sama.

Kao što možete da vidite, u pitanju je pravi odnos korektora (concealer) i osnove/podloge (foundation) za šminku. Koristite korektor koji je za nijansu do dve svetliji od vaše kože i nanesite ga na T zonu; a za korekciju eventualnih nepravilnosti u predelu nosa, korektor nanesite u tankoj liniji od čela pa sve do centra nosa. Pored toga, nanesite ga i ispod očiju pa sve do jagodica, dosežući sve do obrva. Nemojte brinuti da izgledate kao klovn, sve se to lepo da stopiti.

Kada ste završili sa svetlim korektorom, vreme je za tamnu podlogu, a možete koristiti i korektor – jednu do dve nijanse tamniji od vaše kože. Njega ćete nanositi u udubljenjima obraza – ispod jagodične kosti, pazeći da ne stavite previše, kako ne biste otežale stapanje sa svetlim i time pokvarile konačan izgled i sa obe strane nosa, takođe u tankoj liniji. Kada ste završile sa iscrtavanjem, krenite sa stapanjem i mešanjem svetlijih i tamnijih tonova, sve dok ne dobijete prirodan izgled tj. dok se ne razaznaju razlike i prelazi. Na kraju, nanesite neutralnu podlogu i to je sve.

Ako ste sve odradile kako treba, izgledaćete ovako:

I javite nam kako ste prošle 🙂

 


Podeli dalje

1 komentar

Click here to post a comment

  • Devojka je savrseno besprekorno nasminkana svaki put, bukvalno! Hvala za clanak, vrlo mi je koristan da pokusam sa tim trikovima.

Facebook

Zaprati nas na Instagramu