Šminka

Zlatna šminka

Zlatna šminka
Podeli dalje

Zlatna šminka je, na radost mnogih, ponovo u modi! Neodoljivo privlačna, dovoljan je samo mali nanos, da postanete glamuozna diva!
 

 

 

Zlatna šminka je, na radost mnogih, ponovo u modi! Neodoljivo privlačna, dovoljan je samo mali nanos, da postanete glamuozna diva!

 

hajdi klumKako leto dolazi, za očekivati je da i Vi same želite da zasijate poput Sunca. Popularna među svetskim zvezama, poput Džej lo i Keti Peri, zlatna šminka ovoga leta načiniće i od Vas boginju! Prava mera zlatne šminke učiniće da obrazi zasijaju, oči zavodljivo dođu do izražaja, lice blista.


Glavna prednost zlatne šminke jeste što pogoduje svakoj boji kože, očiju ili kose.
Osim toga, šminka Sunčevih tonova, naglašava adute svakog lica. Zlatno je bogata boja koja transformiše svakodnevnu garderobu u šik i glamurozan izgled, lako i jednostavno.


zlatna šminkaZa sjaj u licu, dovoljno je da nanesete tečni puder zlatkastih tonova. Ako ne želite da imate previše sjaja, možete pomešati puder sa hidrantnom kremom i potom ga naneti na lice – delovaće poput tonirane kreme,a  imaćete i diskretan zlatan odsjaj.

Zlatnom senkom, učinićete ih većim, svetlijim i sjajnim. Nanesite je na gornji kapak – od unutrašnjeg ka spoljnom delu oka i nežno razmrljajte do čeone koske. Nakon toga, nastavite sa nanošenjem mat senke neutralne boje uz sam vrh čeone kosti, ka obrvama. Za dramatičniji izgled, dodajte crni ajlajner ili olovku. Na kraju, nanesite maskaru za volumen, kako biste očima dale maksimalnu definiciju.


Kada su u pitanju obrazi, dovoljno je da nanesete zlatno rumenilo i izgledaćete kao da ste dobile poljubac od samog Sunca!
U nedostatku zlatnog rumenila, poslužiće i zlatni puder koji ćete naneti četkom. Zlatni obrazi uokviriće oči i dati Vam bistar i osvežen izgled.


Zlatna nijansa na usnama, učiniće da izgledaju punije i sočnije.
Izbegavajte jake tonove i umesto toga pažnju usmerite na sjajeve u zlatnim tonovima, koje ćete naneti na sredinu usana, izbegavajući same uglove.

 

 


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook