Svakodnevna nega

Nikad više rascvetali krajevi

Nikad više rascvetali krajevi
Podeli dalje

Ako i vas muče rascvetali krajevi, evo jednog delotvornog prirodnog rešenja!

 


Sve što vam treba da rascvetali krajevi postanu prošlost jesu kokosovo ulje i jabukovo sirće. Postupak je sledeći: nauljite dlanove sa nekoliko kapi kokosovog ulja i prođite rukama kroz kosu, pazeći da preskočite koren glave. Ostavite da deluje 15 minuta, a nakon toga operite kosu šamponom i isperite hladnom vodom.

Sledeće što radite je da pospete po kosi šolju jabukovog sirćeta (pomešanog sa malo vode), a potom ponovo isperete kosu hladnijom vodom.

Rezultat?

Sjajna i zdrava kosa bez rascvetalih krajeva!


Podeli dalje

1 komentar

Click here to post a comment

  • Stabilizovani Aloe Vera Gel blagotvorno deluje ne samo na našu kosu već i na kožu glave. Svojstva ALOE Vera gela i njegov visok sadržaj u svim pa i u ovom proizvodu čine šampon prirodnom alternativom drugim šamponima za kosu, dok ga u isto vreme njegova blago formula čini podesnim za sve tipove kose. Svi hranljivi i vitaminski sastojci koji se nalaze u Aloji direktno deluju na kosu te na taj način kosu održavaju zdravom a ujedno i čuvaju i neguju kožu glave i vlasište. Njegovo Enzimsko delovanje uklanja izumrle ćelije, a Blagotvorno dejstvo Aloe vera Gela ojačava kosu uz alojinih amino kiselina koje se slažu sa aminokiselinama u folikulima i papilama vlasi i opskrbljuje saponinima i prirodnim agensima i daju kosi gustinu.

Facebook