Astrološko ćoše

Nedeljni horoskop od 27. januara do 17.februara 2012.

Nedeljni horoskop od 27. januara do 17.februara 2012.

horoskop zlatko zlatkovićEkskluzivno na Portalu OrganVlasti.com, gospodin Zlatko Zlatković – astrolog, deliće sa vama i nama nedeljne horoskopske prognoze. Šta svakoga od nas očekuje, iz nedelje u nedelju, samo na Organu Vlasti!

Ekskluzivno na Portalu OrganVlasti.com, gospodin Zlatko Zlatković – astrolog, deliće sa vama i nama nedeljne horoskopske prognoze. Šta svakoga od nas očekuje, iz nedelje u nedelju, samo na Organu Vlasti!

OVAN

POSAO: U toku narednog perioda se očekuje mali poslovno finansijski zastoj. Finansije dolaze u manjim količinama nego što očekujete. Dani za dobitke su od 01. do 06. februara. Takodje, i neprijatelji će biti aktivni i zato-oprez!!!.
LJUBAV: Osećate prazninu u emotivnom životu,letargija..postaje vam dosadno. Brak ili veza pomalo zapadaju u krizu. Usamljeni ovnovi mogu očekivati novo interesantno poznanstvo sa osobom iz zemljanog znaka,oko 10. februara.
ZDRAVLJE: U doba punog meseca (oko 07.februara) problemi sa probavom.

BIK

POSAO: Za sada sve ide dobro, jedino smeta to što vas ne plaćaju dovoljno za sve što činite i radite. Izmedju 01. i 07. februara dolazi do zategnute situacije izmedju vas i pretpostavljenih-budite diplomatični i smireni. Novac dolazi oko 01. i oko 10. februara.
LJUBAV: Imate priliku da se uverite u partnerovu vernost i lojalnost-prijaće vam. Dobre vesti od partnera oko 03. februara. Usamljeni bikovi imaju dve opcije-neko iz prošlosti pokušava da se vrati-a nova simpatija se sve više aktivira oko vas. Predlažem novu simpatiju.
ZDRAVLJE: Osim mogućnosti za manju prehladu oko 03. februara-nema nikakvih opasnosti po zdravlje.

BLIZANCI

POSAO: Ulazite u novi, dobar, uspešan period. Oni koji imaju posao, posle 30.-og sledi iznenadan napredak i dobre finansije. Oni koji su nezaposleni, iznenada naredne nedelje dobijaju dve poslovne ponude. Finansijska situacija se poboljšava i polako izlazite iz krize.
LJUBAV: Za sada se još uvek nalazite u nestabilnom periodu gde je situacija “vruće-hladno” već počela da vam ide na živce. Posle 01.-og ćete biti u situaciji da presečete neke stvari i krenete novim putem. Usamljeni Blizanci neće biti zainteresovani za novu ljubav,jer će biti preokupirani poslom..
ZDRAVLJE: Osetljivo je vreme za pluća-vodite računa i o zglobovima i kostima.

RAK

POSAO: U toku narednog perioda poslovna situacija pokazuje znake stabilnosti i mira. Čuvajte se jedino provokacija sa strane mlađih osoba na poslu i ne ulazite u svadje. Nezaposleni rakovi će početkom februara dobiti novu poslovnu ponudu.
LJUBAV: Oni koji su u braku ili vezi,imaju pred sobom period ozbiljnih razgovora i došlo je vreme da se stvari malo menjaju. Sve više se osećate iznevereno i prevareno, raspravite to. Usamljeni rakovi nemaju pred sobom nikakvu novu osobu. Ne vraćajte se na staro!!!
ZDRAVLJE: Zdravlje je opterećeno mogućom alergijom, na nervnoj bazi i slabljenjem krvne slike. Poboljšajte ishranu.

LAV

POSAO: Iako vam nedostaje snage i energije, poslovi se ponovo pokreću sa mrtve tačke. Imaćete nekoliko lepih ponuda i uspeha, što će dodatno popraviti vaše finansijsko stanje. Stvari se sredjuju i kreću napred. Imate jako dobre planove, a i poslovno putovanje će vam biti veoma uspešno.
LJUBAV: Oni koji su u braku ili vezi, pred sobom imaju period mira i stabilnosti. Ne dozvolite da vam se iko meša u odnose i time pokvari stabilnost. Usamljeni lavovi pred sobom imaju obnavljanje ljubavi iz prošlosti. Situacija dobija na kvalitetu-što će vas jako radovati.
ZDRAVLJE: I dalje vas muči nesanica, premor..potrebno vam je dosta odmora i sna..

DEVICA

POSAO: Na poslovnom planu ste rešili da rasčistite situaciju koja je već dugo vremena u zastoju, naravno, zbog drugih ljudi. Nudi vam se posao iz prošlosti-odbijte to. Sačekajte polovinu februara, kada dolazi veoma povoljna nova poslovna ponuda, od strane nekih osoba iz daleka .Finansije su nedovoljne, a prvi dobitak dolazi oko 04. februara.
LJUBAV: Device koje su u braku ili vezi, pred sobom imaju period mira i stabilnosti. Možda vam postaje pomalo dosadno, ipak, bolje i tako nego nervoza i napetost, koja je bila prisutna duže vreme.  Usamljene device se interesuju za osobu u vatrenom znaku i početkom februara dolaze lepe vesti.
ZDRAVLJE: Pazite kako hodate, moguća su uganuća ekstremiteta i povrede.

VAGA

POSAO: Nemate preteranu volju za poslom i radite, tek da se vidi da radite. Malo ste se ulenjili, ali i to će brzo proći. Nezaposlene vage imaju dobru poslovnu ponudu polovinom februara. Nezaposlene vage imaju nekoliko opcija posle 01. februara i, koju god da izaberete-biće dobro za vas.
LJUBAV: Nalazite se u periodu razočarenja i “rezova”..možda vam teško pada to što partner ne pokazuje preterano interesovanje za vas-ali to je zbog prezaposlenosti i nedostatka vremena. Stanje se sredjuje posle 02. februara. Usamljene vage imaju nekoliko ponuda ali nijedna vas ne dotiče previše..
ZDRAVLJE: Posle turbulentnog perioda,s tanje se od 28. januara znatno poboljšava. I dalje apetit morate držati pod kontrolom.

ŠKORPIJA

POSAO: Pred vama je jako aktivan poslovni period u kome ćete imati i lepa iznenadjenja. Jako ste uspešni u svom poslu i niko ne može da vam nadje grešku-što vas ustvari i čuva, iako bi mnogi poželeli da vas nema. Nezaposlene škorpije ulaze polako u period za novi posao-posle 12. februara. Finansije dolaze tačno na vreme.
LJUBAV: Partner greši prema vama i ne ponaša se kao što ste ranije dogovorili. Sumnjate u vernost partnera?? Morate to da raspravite. Usamljene škorpije konačno ulaze u jako dobar period ili, tačnije, period nove ljubavi sa osobom iz zemljanog znaka. Mislim da ćete se jako zaljubiti..uživajte.
ZDRAVLJE: U toku narednog perioda vas samo može pratiti problem sa krvnom slikom gde je nivo holesterola i triglicerida u padu..popravite to ishranom ili alternativom.

STRELAC

POSAO: Naredni dani su za vas veoma aktivni i uspešni. Ipak, ne biste trebali verovati svima. Budite oprezni u davanju izjava ili komentara jer to može izazvati veće probleme nego što pretpostavljate. Finansijski dobici slede oko 01. februara i oko 11. februara. Nezaposleni strelčevi mogu dobiti nekoliko ponuda za privremene poslove-bolje išta – nego ništa.
LJUBAV: U narednom periodu, stanje u vašoj vezi ili braku postaje sve bolje i lepše, potrebno je da nagradite trud partnera. Usamljeni strelčevi pred sobom imaju nekoliko novih ponuda i trebali biste se osloniti na svoju dobru intuiciju..
ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu je moguća jaka prehlada ,a morate paziti da ne dođe do upale pluća. Polovinom februara i stomačni problemi. Pazite!

JARAC

POSAO: Imate veoma jaku i stabilnu podršku zaposlenih i pretpostavljenih. Morali biste to dobro unovčiti. Takodje, negde oko 05. februara može doći do predloga za vaše napredovanje, što bi vam znatno ojačalo finansije. Dobici stižu oko 02. februara i oko 13. februara. Nezaposleni jarčevi, preko neke ženske osobe na položaju dobijaju lepu ponudu.
LJUBAV: Jarčevi koji su u vezi ili braku, pred sobom imaju krizan period. Ovo je period zahlađenja i pada emocija. Mislim da vi grešite u prevelikom posvećivanju poslu??, razmislite malo o svojim greškama. Usamljeni jarčevi dobijaju otvorenu ponudu od vatrenog znaka..
ZDRAVLJE: Mogućnost problema sa kolenima i venama je sve veća, a vi ne preduzimate ništa. Posle 06. februara, možete imati problem sa krvnim pritiskom.

VODOLIJA

POSAO: Ovo je vladavina vašeg znaka i trebalo bi da kretanje Sunca “osvetli” vaše poslove i finansije. U naredniom danima je prisutno poboljšanje na svakom materijalnom planu. Tokom naredne nedelje dobijate veću količinu novca i ponudu od strane osobe koja nije iz Srbije-prihvatite to. Nezaposlene vodolije dobijaju posao početkom februara.
LJUBAV: Sada ste u pravo periodu da popravite stanje u braku ili vezi. Imate mogućnost da uživate sa partnerom, koji za vas inače ima dobre ideje i dobre vesti. Vodolije koje su usamljene, pred sobom imaju dva poznanstva-jedno sa zemljanim znakom, a jedno sa vazdušnim-izaberite vazdušni znak (Blizanci,Vaga,Vodolija).
ZDRAVLJE: Osim mogućnosti za manju prehladu-nema nikakvih težih i većih opasnosti. U doba punog meseca (oko 07.februara) pazite u vožnji !!!

RIBE

POSAO: Naredni period za zaposlene Ribe donosi olakšanje, poboljšanje i veoma lepe i prijatne uspehe. Takodje, podržavaju vas pretpostavljeni i od njih imate jako lepe ponude i predloge. Nezaposlene Ribe se spremaju na neki put, koji će im doneti nove poslovne ponude. Finansije su slabe i dalje, na žalost, jedino možete očekivati manji dobitak oko 04. februara.
LJUBAV: Iako ste u vezi ili braku-osećate se usamljeno ili zapostavljeno. Zahtevali ste više pažnje od partnera-ali to nije dalo rezultate. Stanje će se poboljšati posle 15. februara. Usamljene Ribe jako razmišljaju o prošlosti i to vam smeta da udjete u neku novu ljubavnu vezu, iako, ponude i nisu baš neke..
ZDRAVLJE: Ženski pripadnici znaka ribe treba da paze na reproduktivni sistem i ne smete dozvoliti da dođe do prehlade ili upale. Muški pripadnici ovog znaka mogu polovinom februara imati problem sa prostatom. Pazite i proveravajte svoje zdravlje!

Fb komentari

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Facebook

Organ Vlasti Instagram