Posao

Besplatni online kursevi koje možete pohađati tokom izolacije

Besplatni online kursevi koje možete pohađati tokom izolacije
Podeli dalje

U pravi čas! Besplatni online kursevi sa nekih od najprestižnijih univerziteta i škola dostupni su nam na klik mišem tokom ove vanredne situacije u kojoj smo se svi našli!

Usled činjenice da smo se svi našli u situaciji da imamo nešto više vremena nego uobičajeno, zašto ga ne bismo iskoristili i za učenje i savladavanje novih znanja i veština?

Korona virus je i globalno tu i ne znamo ni kad ni kako ćemo izaći iz kriznog perioda. Svoju izloženost ovom virusu možemo smanjiti tako što ćemo se pridržavati zvaničnih mera prevencije i čuvanja i ostati kod kuće koliko god je to moguće. U međuvremenu, eminentni univerziteti kao što su Brown, Harvard, Cornell, Princeton, Dartmouth, Yale i mnogi drugi u ponudi imaju oko 500 besplatnih onlajn kurseva od kojih je njih 450 još uvek aktivno!

Besplatni online kursevi na Ivy League univerzitetima

Kursevi između kojih možete birati podeljeni su na sledeće kategorije:

Sve detalje o ovim kursevima možete pronaći na sajtu Class Central gde su izlistanki po kategorijama.

besplatni online kursevi

Besplatni online kursevi British Councila

British Council takođe u svojoj ponudi ima veliki broj onlajn kurseva sa top univerziteta koje možete pohađati tokom ovog perioda. U pitanju je na stotine kurseva iz sledećih kategorija:

Lilstu svih kurseva i detalje možete pronaći na platformi Future Learn.

Ako ni zbog čega drugog, a ono zbog nekog ličnog mira i satisfakcije, izaberite neki od modula i naučite nešto novo. Kad je već situacija takva da je neophodno ostati kod kuće, da bar to vreme bude korisno iskorišćeno 🙂

I recite nam – koji od kurseva vam je zapao za oko?


Podeli dalje

1 komentar

Click here to post a comment

Facebook