Posao

Kaktus 2019 krajem oktobra u Beogradu

Kaktus 2019 krajem oktobra u Beogradu
Podeli dalje

Kaktus 2019, festival integrisanih komunikacija, ove godine se održava 29. i 30. oktobra u Madlenianumu.

U pitanju je peti po redu, jubilarni, festival koji se, ove godine, održava pod sloganom „MAKE ROOM FOR A NEW BLOOM“. Usled toga, akcenat Kaktus 2019 festivala je na talentima, ali i inovacijama, te ćemo biti u prilici da vidimo i drugačije pristupe u advertajzing industriji. Upravo su inovacije te koje podstiču i rađaju nove ideje i otvaraju nove prostore za rad na njima.

Kao što znate, Kaktus je festival ustanovljen od strane strukovnog portala Marketing mreža i predstavlja nagradu koja se dodeljuje kompanijama, agencijama, organizacijama za doprinos unapređenju i razvoju struke u Srbiji.

kaktus-2019-slogan

Festival će i ove godine slaviti samo one kampanje i projekte koje izlaze iz granica očiglednog i uprkos teškim uslovima inspirišu i proizvode najefikasniju komunikaciju sa ciljnim grupama.

Kaktus 2019 dodatni program

U okviru prvog dana, 29. oktobra, biće održani programi mentorstva i edukacija za startape iz jugoistočne Evrope. Oni će obuhvatati teme iz različitih oblasti komunikacija, marketinga, digitala, medija kao i samog biznisa, a držaće ih stručnjaci kako iz naše zemlje, tako i iz regiona i cele Evrope. Edukacije su besplatne za sve zainteresovane startupe i prijave za Dan inovacija su otvorene do 20. septembra. Ne gubite vreme i rezervišite svoje mesto čim pre!

Drugog dana, 30. oktobra, po prvi put se organizuje takmičenje talenata, a u saradnji sa Mastercardom. Svrha takmičenja je da se mladi u kreativnoj industriji podstaknu i motivišu da iskažu svoju kreativnost. Takmičenje je otvoreno za mlade profesionalce do 32 godine koji rade u agencijama. Prijave za ovaj Dan talenata je takođe otvoren do 20. septembra. Ispratite detalje i uputstva na sajtu i prijavite se na vreme!

Vidimo se krajem oktobra!

 


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook