Posao

Rad od kuće

Rad od kuće

Sigurno se pitate, može li se kod nas i u našim uslovima raditi od kuće, a pritom, pristojno zarađivati ? Istražili smo za Vas. Slobodno pisanje, grafički dizajner, samostalni agent nekretnina, bebisiterka..

 

Sigurno se pitate, može li se kod nas i u našim uslovima raditi od kuće, a pritom, pristojno zarađivati ? Istražili smo za Vas.

Slobodno pisanje – Čak i ako niste novinar po struci, može vam se posrećiti u ovoj oblasti. Imate zavidan fond reči, vešti ste u pisanju i opisivanju – nebo je granica ! Danas je postalo popularno uzimati tzv. slobodne izveštače; u početku, ne nadati se nekom zavidnom svotom novca, ali vremenom…

Grafički dizajner – sve što Vam je, osim neospornog talenta i umeća potrebno je – kompjuter, kao i programi Corel i Photoshop. Brošure, letci, logo-i za firme, kao i druga idejna rešenja, samo su neke od stvari koje je moguće od kuće raditi 9 dobro zarađivati. Talenat i malo volje za nalaženjem klijenata i eto rešenja.

Samostalni agent nekretnina – uz ovaj posao, kod kuće ste u 80% vremena. Oglasi, kompjuter i mobilni telefon su neophodni alati za rad, kao i dosta dobre volje. Sami sebi diktirate tempo, vreme i način rada.

Bebisiterka – može poslužiti i kao dodatni posao, ili ako ste između dva posla. Danas, kada je sve manje mesta po vrtićima, bebisiterka je postala dragocena profesija. Dobra stvar je što sami određujete kad i koliko u toku nedelje možete raditi, pre ili posle podne, ili čak i noću – kad roditelji žele dati sebi malo oduška – pritom je i najplaćeniji termin.

 

Fb komentari

Facebook