Saveti

Kreativne ideje za brzo i efikasno pakovanje poklona

Kreativne ideje za brzo i efikasno pakovanje poklona
Podeli dalje

U duhu predstojećih praznika, pronašle smo i sa vama delimo kreativne ideje za pakovanje poklona koje vam neće oduzeti mnogo vremena – a ni živaca!

Obradujte vama drage osobe poklonima koje ste upakovale na nesvakidašnji i neočekivan način. Neka ove (i svake sledeće) godine vaši pokloni i način kako ste ih pažljivo upakovali budu u centru pažnje!

Inspiraciju za ovaj tekst pronašle smo – ne na Instagramu, niti Pinterestu već – na TikToku! Predstavljamo vam Sindi Huzenman, ženu čije su ideje za pakovanje poklona oduševile čitavu planetu – pa zašto ne bi i vas. Sindi je, inače, vlasnica firme za organizaciju prostora iz Majamija, a širu popularnost je stekla upravo deljenjem svojih ideja za pakovanje i ukrašavanje poklona upravo na TikToku.

Pročitajte još i: Novogodišnje pidžame za nju, njega i decu

Tamo i na ostalim mrežama je možete potražiti pod nickom Cindyology i pokupiti sijaset ideja ne samo za pakovanje već i organizaciju stvari, a evo šta smo priredile i odabrale za vas ovoga puta:

Poklon bez ivica i sečenja papira

@therealcindyology

How to properly wrap a present without cutting paper and invisible cuts. #fyp #foryoupage #folding #holidays #christmas

♬ Jingle Bell Rock – Bobby Helms

Fensi pakovanje poklon kutije

Pakovanje kad imate manjak papira

Dva poklona u jednom!

Pakovanje sveće ili poklona ovalnog oblika

@therealcindyology

Reply to @broadwaygirly13 use rubber bands to close the ends and make it into a candy! #fyp #giftwrapping #happyholidays #easydiy

♬ Mistletoe – Justin Bieber

Pakovanje poklona sa džepom za čestitku

Pakovanje poklona nepravilnih oblika

BONUS: kako napraviti ukrasnu mašnu

Sigurne smo da će, nakon ovih predloga, i vaši pokloni izgledati kao da su profesionalno pakovani i da će biti predmet razgovora u nedeljama koje slede 😊 I ne samo to, već će ova jednom zauvek prestati da bude muka i briga, jer je svaka od ovih ideja laka, brza i jednostavna za primeniti.

I za kraj, ne budite stidljive, podelite sa nama vaše kreacije, tagujte nas na Instagramu da vidimo kako su ideje za pakovanje poklona ispale u vašoj izvedbi!


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook