Saveti

Promenite izgled

Promenite izgled
Podeli dalje

promenite izgledKako se stara godina bliži kraju, sve smo skloniji razmišljanju o značenju života i sopstvenim (ne)uspesima. Shodno tome, često se nađemo u situaciji da želimo da promenimo nešto kod sebe i na sebi. Kako promena posla u ova nesigurna vremena i nije preporučljiva, evo predloga za promenu izgleda, koje možete uvažiti i biti i osetiti se drugačije.

 

Kako se stara godina bliži kraju, sve smo skloniji razmišljanju o značenju života i sopstvenim (ne)uspesima. Shodno tome, često se nađemo u situaciji da želimo da promenimo nešto kod sebe i na sebi. Kako promena posla u ova nesigurna vremena i nije preporučljiva, evo predloga za promenu izgleda, koje možete uvažiti i biti i osetiti se drugačije.

#1 Šiške

cat eyes sminkanjeŠiške su najbrži, najlakši i najvidljiviji način za promenu frizure i nečega kod sebe. Pristaju svakom obliku glave i svakom životnom dobu žene, a i ponekad baš dobro dođu. Kada niste sigurne ili spremne za radikalniju promenu frizure, šiške su tu da staru začine i osveže; dobre su da sakriju poglede; a dobre su i da podmlade i osetite se poletno i drugačije.

#2 Promenite boju kose

Ove jeseni i zime, crvena je potpuni hit! Od ticijan, preko bakarne, pa sve do intezivno crvene i boje ružinog drveta, sa ovom bojom kose definitivno ćete biti drugačija i sasvim sigurno primetna!

#3 Promenite način šminkanja

geeketaLjubičasta je nova crna! – kada je u pitanju naglašavanje očiju, zato se naoružajte ljubičasti, kreonom i ajlajnerom i smelo krenite u akciju iscrtavanja. Ljubičasta je boja koja podjednako dobro odgovara i plavookoim, zelenookim i tamnookim damama, tako da tu bojazni nema. Ne toliko dramatična kao crna, ali dovoljno drugačija da se i same tako osetite. Sa druge strane, dajte sebi oduška i poigrajte se sa nečim novim, zašto da ne 🙂

#4 Odaberite drugi parfem

Ako ste poput većina dama, sigurno imate neki samo svoj, prepoznatljiv miris za svaku sezonu. Koji god da je – promenite ga! Sama potraga za nekim novim i drugačijim parfemom pokrenuće vas s mrtve tačke i inspirisati i na ostale promene. Osim toga, to je dodatno vreme samo za vas, prepustite se i uživajte u čarima mirisnih nota i zabavite se tražeći novi mirisni pečat!

#5 Upišite neki kurs

Naučite neki novi jezik, ovladajte nekom novom veštinom ili, jednostavno, krenite na fitnes ili plivanje. Bilo koja od navedenih aktivnosti pokrenuće vas i inspirisati na mnogo načina i učiniti da izgledate i osećate se drugačije. Kad pre, ako ne sad?

 


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook

Zaprati nas na Instagramu