Uspešne žene

Emina Jahović o novom parfemu i novom biznisu

Emina Jahović o novom parfemu i novom biznisu
Podeli dalje

Emina Jahović je nedavno predstavila svoj novi parfem Closer Swan City, te smo iskoristili priliku da sa  njom porazgovaramo i saznamo više detalja.

 

Promocija parfema je održana prošle nedelje, a evo šta smo sve novo i zanimljivo saznali i o njemu i o biznisu koji je pokrenula.

1. Reci nam nešto više o parfemu, šta te je inspirisalo?

Dugo sam želela da kreiram svoj parfem, ali nisam znala gotovo ništa o tome kako se on pravi. Ipak, znala sam da to želim, a kada nešto želim, nađem načina da to i ispunim. Tako, upoznala sam ljude koji su stručnjaci za tu oblast, u međuvremenu sam naučila mnogo o proizvodnji parfema, jer sam učestvovala u svakom delu razvoja Closera, Closer Swan Cityja i Louda, od biranja mirisnih nota, do stvaranja bočice, ambalaže… I veoma sam zadovoljna krajnjim rezultatom, sigurna sam da imamo odličan proizvod. Inspiriše me sve vezano za estetiku, volim dobre parfeme i htela sam da jedan takav nosi moje ime.

2. Koji su sastojci?

Za razliku od prvog Closera, koji je bio svežiji, sa mnogo citrusa u sebi, lagan, za žene koje ne vole jake parfeme, Closer Swan City ima prefinjenu, slatku notu, malo ambera u sebi, vanile i pačulija… Potpuno je zavodljiv i seksi!

3. Kako si se odlučila za dizajn bočice a kako za ime?

emina-jahović-o-novom-parfemu-i-novom-biznisu-vU razvoju nove bočice pratili smo osnovni oblik prvog Closera, ali smo ga razvili i unapredili, dodajući mu „edgy“ detalje koji ga čine elegantnijim. Kada sam stvarala ovaj parfem, zamislila sam da je on za ženu koja može da postigne sve ono što želi, samo treba da raširi svoja krila. Mnogo je takvih žena koje hrabro gaze ka uspehu. Otuda i krila, i sam naziv Swan City, jer žene možda izgledaju krhko, ali mogu da ostvare apsolutno sve. Tako se sve uklopilo u jednu skladnu celinu, na koju sam veoma ponosna.

4. Šta za tebe predstavlja taj parfem i da li je u pitanju tek početak i uplovljavanje u kozmetičke vode? 🙂

Ovo je ostvarenje mog sna. Pokrenuli smo i firmu YaEmina, pod čijim okriljem je izašao Closer Swan City i Loud, a ponovo ćemo prodavati i prvi parfem, Closer. To je samo početak, imam mnogo planova i ambicija, verujem da je ovo samo početak moje plovidbe kroz kozmetičke vode.

5. Gde će se prodavati u Bg i Srbiji?

Parfem i kozmetička linija prodavaće se u svim Lili drogerijama širom Srbije, i želim da naglasim da će to biti po veoma pristupačnoj ceni.

6. U kojoj sve militraži dolazi?

Parfem Closer Swan City prodaje se u pakovanju od 100 ml, dok Loud mleko za telo i Loud bodi mist idu u pakovanjima od po 250 ml.


Podeli dalje