Uspešne žene

Ko je Melania Trump, nova Prva dama Amerike?

Ko je Melania Trump, nova Prva dama Amerike?
Podeli dalje

Za sve koji su se pitali ko je Melania Trump, nova Prva dama Amerike, osim toga što je model koji dolazi iz tamo neke Slovenije, evo priče o usponu i trijumfu trenutno, možda, najpoznatije žene sa ex-Yu prostora.

Žena koja će naslediti Michelle Obamu, Hillary Klinton, Jacky Kennedy, Nancy Reagan i mnoge druge pre njih, rođena je 26. aprila 1970-te u Novom Mestu. Iako je svima poznata kao model, manje poznata činjenica je da Melania govori 6 jezika: pored maternjeg slovenačkog, tečno govori i italijanski, srpski, engleski, francuski i nemački!

ko-je-melania-trump-nova-prva-dama-amerike-v
Tokom svoje karijere modela, započete 1988., Melania je uspela da se okiti titulama poput prve pratilje na takmičenju za slovenačkog modela godine ili bikini model 2000-te za poznati magazin Sports Illustrated. Pored toga, krasila je naslovne strane i magazina poput Voguea, New York Magazine, Vanity Fair, Allure i mnogih drugih.

Svega 10 godina nakon što je uplovila u modni svet, Melania upoznaje Donalda na jednoj od velelepnih žurki koje u Kit Kat Clubu na Manhattanu i, nakon više godina zabavljanja, par se venčava 2004. u jednom od Donaldovih raskošnih imanja, na kojem je mlada nosila Christian Dior Couture venčanicu kreiranu od strane Johna Galliana, dok je na ruci imala verenički prsten vrednosti 2 miliona dolara! Kakvo ostvarenje sna 🙂

ko-je-melania-trump-nova-prva-dama-amerike-v1
Ipak, da Melania nije samo još jedno lepo lice, pored toga što je poliglota, ona je i uspešna poslovna žena, dokazujući to svojom kolekcijom nakita koji se rasprodao u prvih 45 minuta nakon pojavljivanja na QVC šoping kanalima. Ujedno je i veliki humanitarac, što je pokazala učešćem u radu Crvenog Krsta, što joj je donelo titulu ambasadora; a danas, kao Prva dama Amerike, želi da svoje vreme posveti kampanjama protiv nasilja širom zemlje.

ko-je-melania-trump-nova-prva-dama-amerike-v4
Melania i Donald Trump imaju jednog zajedničkog sina, 11-godišnjeg Barona kojeg, pored svog raskoša koji mu je dostupan, podižu u bilingvalnom stilu, izvori tvrde da Baron – pored maternjeg – tečno govori i mamin slovenački jezik.

ko-je-melania-trump-nova-prva-dama-amerike-v2

Jedno je sigurno: sa dva biznismena pod krovom Bele kuće, Ameriku i čitav svet, očekuju zanimljive, uzbudljive i svakako ne dosadne 4 godine.

ko-je-melania-trump-nova-prva-dama-amerike-v3

Save


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment