Uspešne žene

Pirelli kalendar 2017 u znaku prirodne lepote zrelih žena

Pirelli kalendar 2017 u znaku prirodne lepote zrelih žena

Pirelli kalendar tradicionalno slovi za kvalitet kada je u pitanju prikaz žene, njene lepote i svega što je čini ženom. Ove godine, otišli su korak napred i prikazali neretuširanu lepotu zrelih žena i evo kako kalendar izgleda.


Pod nazivom „Emotional„, Pirelli kalendar 2017 prati prošlogodišnju priču i prikaz žena kakve jesu, bez Photoshopa i ostalih digitalnih dodataka. Ovoga puta, pred kamere Petera Lindbergha stale su zvezde poput Nicole Kidman, Helen Mirren, Julianne Moore, Ume Thurman, Penelope Cruz.., prikazane onakve kakve jesu i kakve su želele da budu: jednostavne, ljudske i stvarne.

pirelli-kalendar-2017-u-znaku-lepote-zrelih-zena-v3
Bez spektakularnih lokacija, tona šminke, glamurozne garderobe i upeglanih frizura, poznate holivudske zvezde su prikazane u prirodnim pozama, bez ili sa vrlo malo šminke i na crno belim fotografijama. I, kako je sam Lindbergh izjavio, svaka od 14 dama iz sveta filma koja krasi ovogodišnji kalendar je „gola dok je potpuno obučena, jer ih je aparat razotkrio do same duše„.

Prirodna lepota zrelih žena, jer žene ne nestaju nakon 30-te, evo kako je izgledalo snimanje za Pirelli kalendar, dok više detalja možete pronaći i na zvaničnom sajtu.

Save

Fb komentari

Facebook

Organ Vlasti Instagram