Objekti pažnje

Feng Shui za sreću u ljubavi

Feng Shui za sreću u ljubavi
Podeli dalje

Jeste li znali da možete koristiti Feng Shui za sreću u ljubavi? Evo i kako. 

 

 

Iako ova metoda postoji vekovima i dalje je prisutna polemika da li je samo puko mističko verovanje ili prava prirodna nauka. Ono što je činjenica oko koje sumnje nema, jeste da Feng Shui radi i počiva na principima pozitivne psihologije. U situacijama kada nam krene loše i osetimo se bespomoćno i bezvoljno, Feng Shui učini da svaki napor koji napravimo ka popravljanju situacije, ma kako mali bio, bude pozitivan jer, sve je bolje od sedenja i kukanja nad lošom sudbinom, zar ne? Kako nam Feng Shui može pomoći u ljubavi, saznajte u sledećim redovima.

 

Većina Feng Shui saveta za ljubav i romantiku vezana je za uvođenje takvih simbola i okruživanje njima unutar Vašeg doma. Prva i osnovna preporuka je postavljanje duplih tj. objekata u paru u jugozapadnom delu doma – kako bi se naglasio odnos i aktivirao univerzalni centar romantike. To mogu biti delfini, patke, labudovi ili bilo koje druge životinje koje su simbol dugovečne ljubavi. Osim životinja, popularni simboli su i rozenkvarc kristal, dve crvene sveće, ili popularni kineski simboli, poput „duple sreće“ ili „ljubavnog čvora“, koje možete pronaći u njihovim radnjama. Ove simbole unosite kako biste svojoj podsvesti dali pozitivne poruke i važno je da imaju neko značenje za Vas, a ne samo da nasumice pokupujete sve što pozitivno utiče na privlačenje ljubavi.
 feng_shui_za_sreću_u_ljubavi_v

Sledeća preporuka je stvaranje adekvatnog ambijenta. Prostorija koja je idealna za tako nešto jeste Vaša spavaća soba. Uveseljavanje prostorije unošenjem živih i veselih boja je dobar početak; svakodnevno sveže cveće, kačenje  „hvatača vetra“ ili kristala koji reflektuju sunce je izuzetno dobro i doprinosi prijatnom ambijentu. Isto kao i sklanjanje melanholičnih slika i/ili ilustracija i zamenom sa sigurnim vizuelnim scenama, portretima u paru, ili svim onim što stavlja osmeh na lice i utiče na raspoloženje. Shodno tome, televizor ili kompjuter nisu najadekvatnija rešenja za spavaću sobu, jer ona treba da bude nameštena tako da privuče energiju romantike i ljubavi, u čemu je ovi aparati mogu omesti.

 

Čak i boja cveća podsvesno utiče na privlačenje romantike, pa se tako preporučuje cveće žute boje za one koji žele ozbiljnu vezu, a belo za one koji su u zreloj ljubavi. Isto tako je važno da nikada ne unosite cveće sa trnjem u dom, koje je simbol za trzavice i probleme.


Ovo su samo neki od mnogih predloga
i saveta koje Feng Shui nudi; na Vama je da potražite i izaberete one koji Vam odgovaraju, ne zaboravljajući na sam princip rada, a to je – odabirajte onu simboliku koja utiče na vašu psihu i nešto Vam konkretno znači; jedino tako imate mogućnost da će zaista i delovati, jer u nju verujete – sve je u stvaranju pozitivnih misli i osećanja unutar Vas samih.

Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook