Objekti pažnje

Instagram muž

Instagram muž
Podeli dalje

Kad je muka, tu je … Ne, ne Đuka, već Instagram muž! Ne znate o čemu se radi? Klik na link za detalje!

 

 

„Iza svake slatke devojke na Instagramu je tip poput mene i zid od cigle.“

 

Jeste li se ikad zapitali ko fotka sve one devojke i žene u najrazličitijim pozama, na najrazličitijim mestima, na kojima su uvek same? Evo i odgovora: Instagram muž je taj koji je najzaslužniji za hiljade i hiljade fotografija od kojih sve one biraju onu jednu kojom će se na Instagramu pohvaliti.

Instagram muž je, u stvari, ljudski selfie štap i alat koje mi, priznajmo već jednom, beskrajno zloupotrebljavamo. U pitanju su naši mučeni partneri koji se sa setom prisećaju svih onih (ne tako) davnih vremena kada smo se ludo zabavljali, išli u šetnje i na koncerte bez da ih ometamo fotkanjem i snimanjem, jeli hranu umesto što smo je fotografisali za Instagram, zaista se odlično provodili umesto truda da tako izgledamo..

instagram-muž-v

Koliko god šaljivo delovalo, nakon gledanja ovog sjajnog videa, stavila sam prst na čelo i zapitala se „Da li je i moj muž Instagram muž?„. Jedan pogled na moj nalog potvrdio mi je strahove.. U trenutku sam se setila svih onih momenata u restoranu kad stigne hrana i on pođe da jede, pa se u vazduhu zaustavi i kaže:

„A da, nisi slikala..“

 

Ili, dok šetamo Kalemegdanom, kraj reke, starim delom Beograda i ja ga svako malo zaustavljam „samo još ova fotka.. i još ova ovde.. e, a vidi ovu scenu..

Ruku na srce, je l da da ponekad umemo da preteramo? Onako, iskrene da budemo?

Ako je i vaš muž Instagram muž, recite mu da ima nade i pomoći – za njega. Pošaljite mu ovaj članak i uputute na zajednicu u kojoj može pronaći razumevanje i saosećanje od muškaraca širom sveta koji su u njegovoj koži.

 

A onda neka se vrate i nastave tamo gde smo stale 🙂


Podeli dalje
Tagovi

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook