Objekti pažnje

Iznajmi dečka – sada i u Srbiji!

Iznajmi dečka – sada i u Srbiji!
Podeli dalje

Nekadašnji američki hit biznis – Iznajmi dečka, od nedavno je dostupan i u Srbiji! Evo o čemu se tačno radi.

 

Početkom ove godine, na Facebooku se pojavio servis za iznajmljivanje muškaraca za različite potrebe. Sve one devojke i nešto starije dame kojima treba muška pratnja za svadbu, rođendan, kompanijsku proslavu, kao i bilo koja druga društvena okupljanja, sada imaju priliku da iznajme dečka i tako „zapuše usta“ dušebrižnicima.

 

iznajmi_dečka_v

Zašto bi iko pomislio, a kamo li iznajmio dečka? Na gorepomenutoj stranici daju sve odgovore:

 

1. Prikazivanje. mozda je u najavi neki poslovni dogadjaj na kome onim tvojim s posla bas zelis da se prikazes sa svojom „jacom“ polovinom…

2. Umorna si od slusanja kojekakvih pitanja ljubopitljivaca iz porodicnog okruzenja Iznajmiti „decka“ je dobar nacin da pokazes da si pored toga sto zaista dobro izgledas, imas i sjajan ukus za muskarce.

3. Ukoliko te spopada neki smarac sa posla koji ti se zaista ne dopada, poseta rentiranog „decka“ sa isporukom cveca i pakovanja skupih slatkisa bi mnogima zacepila usta.

Mogucnosti su veoma siroke i u skladu sa tvojom mastom i idejama… Konacno, kontaktiraj nas pa cemo zajedno smisliti kako im doskociti… 🙂

P.S. Dok razmisljas imaj na umu da ti biras… biras „decka“ sa manirima… ti biras „decka“ koji je lepo i ukusno obucen… ti biras „decka“ koji ne pije..

 

Kako dalje navode, u pitanju je jedinstvena prilika kada dame biraju ono što hoće, a ako je i vama potrebna muška pratnja za pokazivanje ili podršku u nekoj situaciji, više detalja kao i kontakt informacije potražite na njihovoj Facebook stranici.


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook