Objekti pažnje

Ljubav pobeđuje sve #HONYpriče

Ljubav pobeđuje sve #HONYpriče
Podeli dalje

Ljubav pobeđuje sve i, iako se to nekima može činiti kao još jedna puka fraza, zaista je tako. Ljubav je čudesna, nekad i neopisiva stvar koja, ako zaista iskreno verujemo u nju, može pomeriti planine i učiniti nemoguće, a ovonedeljna priča je baš jedan takav primer.

 

Ljubav prema deci, prema roditeljima, bratu/sestri; ljubav prema Bogu, prema kućnom ljubimcu, prema partneru.. Nebitno prema kome je  usmerena, ako postoji, u svojoj iskrenoj i dubokoj formi, ljubav može učiniti da budemo bolje, da činimo bolje, da živimo bolje.

Neka vas primer ovonedeljne #HONYpriče inspiriše i podseti na to:

ljubav-pobeduje-sve-v
Prestao sam sa drogom pre tri godine, bio sam na očajnom mestu. Znao sam da je to što radim pogrešno, ali nisam mogao da prestanem. Onda me je jedno jutro brat pitao da odem sa njim u crkvu i spoznao sam Boga. Počeo sam da plačem kad je pop pitao da li iko želi da priđe napred. I od tad nisam pipnuo drogu. Nedugo potom, upoznao sam devojku preko sajta za upoznavanje. I ona mi je potpuno promenila život. Ona je sva svoja. Ima posao, poseduje nekretninnu – ona ne odustaje. Želim da budem drugačiji muškarac zbog nje. U stvari, imam razgovor za posao u MTA za tri sata. Poslao sam im biografiju 47 puta. Trebaju mi penzija i zdravstveno da bismo mogli imati decu. Ona mi govori da to treba da radim zbog sebe. A ja joj kažem: „Radim to zbog sebe, ali zbog nas i zahvaljujući tebi.“

Neka ne prođe dan a da onome koga volite to i ne pokažete ili kažete; čuvajte i slavite ljubav svakog dana i trena.

Save

Save


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment