Objekti pažnje

Ljubav pokreće sve(t) – #HONYpriče

Ljubav pokreće sve(t) – #HONYpriče
Podeli dalje

Ako začas i zaboravite da ljubav pokreće sve(t) ili u to sumnjate, ovo je priča koja će vam otvoriti srce i naterati vas da poverujete u ljubav.

Za poslednji primer #HONYpriče u ovoj godini, izdvajamo jednu posebnu, dirljivu, pomalo tužnu i neizmerno toplu ljubavnu priču koja vas, garantujemo, neće ostaviti ravnodušnima.

„Imam probleme sa nervima i protekla godina mi je bila veoma teška, da me previše boli da hodam. Potpuno neočekivano. Uvek sam bila optimistična osoba, ali sad se borim sa depresijom.

On čini sve što može da mi otera misli sa toga. Nismo sigurni da li će mi ikada biti bolje, ali planira da putujemo Evropom kad mi bude bolje. I rekla sam mu da nisam mislila da ću izdržati da posetimo Njujork sada, ali mi je rekao da će me gurati celim gradom. I jeste.

ljubav-pokrece-sve-v
I kad god se osećam prilično loše, govori mi da nigde ne ide i da je srećan što me je oženio. Ne tako davno, imala sam prilično loš period i kad sam se osećala najgore, pitao me je da obnovimo zavete.“

Budite jedno drugom stena, podrška i oslonac u dobru i zlu, bolesti i zdravlju. Zagrlite svoju dragu osobu, pokažite mu/joj da ih volite, provedite naredne (i svake druge) dane u ljubavi i slozi jer, na kraju dana, ništa drugo nije toliko bitno ni važno.

Srećni praznici!

 

Save


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook