Objekti pažnje

Ljubavne čini – kako vratiti staru ljubav

Ljubavne čini – kako vratiti staru ljubav
Podeli dalje

Budući da smo krenuli sa serijom tekstova na temu ljubavnih čini i magija, nastavljamo dalje sa opisom čini koje vam (ako u njih verujete) mogu pomoći da vratite staru ljubav nazad, ako postoji i najmanja šansa da se to desi.

Budući da smo krenuli sa serijom tekstova na temu ljubavnih čini i magija, nastavljamo dalje sa opisom čini koje vam (ako u njih verujete) mogu pomoći da vratite staru ljubav nazad, ako postoji i najmanja šansa da se to desi.
Neophodni rekviziti su:

–    Dve bele sveće
–    Fotografija partnera
–    Vaša fotografija na kojoj ste nasmejane
–    Kesica čaja od kamilice
–    Parče plavog materijala

Čini se izvode uveče, tačno u 20 časova, kada palite obe sveće, smeštate ih ispred vas i krenete sa opuštanjem, zamišljajući u glavi neku prijatnu scenu i okruženje. Nakon toga, uzmite fotografiju bivšeg i izgovarajte sledeće:

Svetlošću ovog plamena palim i tvoju želju prema meni,
  izgovarajući ime tvoje, osetićeš vatru moju,
  čini su bačene – neka bude tako!
Nakon toga, neophodno je naglas izgovoriti njegovo ime tri puta, a potom položite svoju fotografiju (licem nadole) preko njegove. Tako spojene fotografije položite na već pripremljen plavi materijal, zajedno sa kesicom čaja od kamilice, dobro umotajte i čuvajte na sigurnom mestu. Sveće nastavite da palite svako veče u isto vreme, izgovarajući tri puta njegovo ime – naredne tri nedelje – nakon čega će vam se stara ljubav vratiti.

U istu svrhu, može poslužiti i jedna od ciganskih čini. Ako ste nekom prilikom pronašle ključ i uzele ga, sada ga možete iskoristiti za potrebe ljubavne magije. Uzmite ključ u ruku, pomislite na bivšeg i izgovorite sledeće:

Ključ tvoga srca nalazi se u mojim rukama, ključ srca koje toliko tražim,
  ispuni ljubavlju moje srce i nikada me ne ostavljaj
  jer vrata tvoje duše su upravo otključana.


Ključ nosite sa sobom ili ga držite na nekom dobro skrivenom mestu, sve dok se čini ne ispune.

Za izvođenje sledećeg ljubavno-magijskog obreda privlačenja stare ljubavi, potrebni su vam:

– sterilna igla
– običan beli kamen ili mermer
– parče crvenog ili roze satena
– parče crvene ili roze satenske trake.

Ove čini najbolje je izvoditi tokom faze mladog meseca, jer je to simbol narastanja i negovanja, ali i simbol promene (na bolje). Obred se vrši napolju.

Izaberite mesto koje vam odgovara ali tako da ste okrenute licem mesecu. Potom uzmite beli kamen ili mermer i položite ga u desnu ruku, držite ga na levoj strani tela – kod srca, i u mislima prizivajte povratak bivšeg. Nakon toga, iglom bocnite desni kažiprst i krvlju ispišite inicijale bivšeg na kamenu, a ispod njegovih ispišite i svoje. Završite iscrtavajući zatvoren krug oko inicijala. Nakon što se kamen osuši, umotajte ga u pripremljenu satensku tkaninu i uvežite ga satenskom trakom. Na kraju, zakopajte smotuljak ispod sveže zemlje i otiđite. Učinak čini trebalo bi da bude vidljiv vrlo brzo.

Šalu na stranu, teško da ikoga možemo privoleti na bilo šta ako on to sam i svojevoljno već ne želi. Shvatite ove čini kao nešto interesantno, smešno, budalasto – u tu svrhu smo ih i sakupili, a ne kao predlog ili preporuku koju trebate uraditi.


Podeli dalje

34 komentara

Click here to post a comment