Objekti pažnje

Originalna geek prosidba

Originalna geek prosidba

originalna prosidbaVećina će se složiti da je način prosidbe jednako – ako ne i više – važan kao i samo venčanje. Svi volimo da slušamo priče o originalnim i jedinstvenim prosidbama, evo jednog originalnog geek načina.

Većina će se složiti da je način prosidbe jednako – ako ne i više – važan kao i samo venčanje. Svi volimo da slušamo priče o originalnim i jedinstvenim prosidbama, evo jednog originalnog geek načina.


20. januara na You Tubeu je osvanuo pomalo čudan video klip. Umesto naslova, imao je binarni kod, glavna zvezda video klipa je bio mladić sa maskom Bendera iz popularne serije Futurama, kako izgovara binarni kod u trajanju od 3 minuta 12 sekundi.

Ovaj klip bio je namenjen izvesnoj Rachel, koja je od dečka dobila uputstvo da se loguje na svoj Facebook profil, gde je ugledala video klip. Nakon pola sata dekodiranja, snimljena poruka je značila sledeće:

Rachel, you are awesome. Will you marry me?

Naravno, Rachel je pristala i tako su njih dvoje odlučili da postanu jedno. Ostaje nepoznato da li će i samo venčanje i prstenje biti jednako binarno – ali, prosidba je bila pun pogodak i svakako anegdota za prapričavanje.

Fb komentari

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Facebook

Organ Vlasti Instagram