Seksualnost

Muške greške u seksu I

Muške greške u seksu I
Podeli dalje

U prethodnom tekstu, pozabavili smo se greškama u toku seksa i malo zagrebali po površini, navedevši neke osnove. Ovoga puta, nastavljamo listu, malo detaljnije. Dragi muškarci, ovo je za Vas. 

 

U prethodnom tekstu, pozabavili smo se greškama u toku seksa i malo zagrebali po površini, navedevši neke osnove. Ovoga puta, nastavljamo listu, malo detaljnije. Dragi muškarci, ovo je za Vas.  

 

– Ne ljube odmah – Izbegavanje usana i uronjavanje u erogene zone čini nas pre “devojkom na sat” nego Vašom devojkom. Dobar, strastven poljubac je neophodan i za dobru, strastvenu predigru.
 
– Duvanje i lizanje uveta – Odrasli muškarci treba da znaju da ono što vide na filmu ne mora da bude tako i u realnosti. Po koji uzdah i nežno prelaženje usnama i/ili jezikom preko usne školjke jeste erotično i ume izuzetno da ”napali”, ali to ne znači da trebate gurati čitav jezik u šupljinu i dahtati kao da ste došli sa trčanja.
 
– Stiskanje grudi – Mnogi muskarci se ponasaju da se igraju s’ loptama, a ne sa ženskim najosetljivijim erogenim zonama. Milujte ih i igrajte se s’  njima pažljivo – nisu od gume.
 

– Grickanje i uvrtanje bradavica – Lizanje i nežno ljubljenje je poželjno, grickanje ne – više boli nego što prija. I, kakva je to opsednutost uvrtanjem bradavica? Ne tražite radio stanice; kako bi bilo da mi to malo Vama radimo?!

 
– Ignorisanje drugih delova tela – Žena je mnogo više od par sisa i međunožja; umesto da se usresredite samo na tasj trougao, malo istražujte i poigrajte se i sa drugim delovima – vrat, leđa, potkolenice…
 
– Oralno navođenje – na stranu pornići, žene u stvarnom životu ne vole oralnu navigaciju tipa “vučem ti glavu nadole”. Umesto toga, poigrajte se malo rečima i verbalno nas opčinite da to uradimo. I, obavezno upozorite pred svršavanje – nijedna žena ne voli iznenadno “prskanje” na mestima gde ne treba.
 
– Slučajni analni seks – situacija kada “kao probaš” i praviš se da si promašio – tako predvidiva i otrcana. Ako želite analni seks – pitajte! i nikako drugačije.
 
– Šljivice – svima se može desiti da tokom erotskog grickanja slučajno naprave “ljubavne ugrize”. Međutim,  šljivice tipa “da svi vide šta smo radili” su ne, nikako! Niko ne voli da nosi rol kragnu nedelju dana, pogotovo za vreme leta!
 
– Fotografisanje i/ili snimanje tokom seksa – još jedna od situacija koja potpada pod “Ne, bez pitanja!”. Prvo na šta pomislimo kad čujemo ovaj predlog je da ćemo biti predstavljene vašem društvu, na način na koji baš ne želimo. Uz dogovor i obostrani pristanak, što da ne.

 


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook