Seksualnost

Seks na rizičnim mestima

Seks na rizičnim mestima
Podeli dalje

Posredstvom popularnog sajta AskMen i usled skorašnjih dešavanja u našem gradu, predstavljamo svojevrsno uputstvo kako (bezbedno) imati seks na rizičnim mestima.

Posredstvom popularnog sajta AskMen i usled skorašnjih dešavanja u našem gradu, predstavljamo svojevrsno uputstvo kako (bezbedno) imati seks na rizičnim mestima.
Lepo ljudi pišu, pre svega, poželjno je da devojka/žena nosi suknju, radi lakšeg i boljeg manevrisanja, ali i bržeg dovođenja u red – u slučaju da zatreba (čitaj: neko Vas zatekne). Muškarcu je svakako svejedno šta nosi – zakopča se ili zašlica i to je sve.

#1 Kod roditelja (u tuđem domu)

Seks kod roditelja ili prijatelja, kakogod, definitivno je uzbudljivo, zabavno ali i opasno. Opasnost od hvatanja na delu od strane poznatog lica svakako dodaje dozu adrenalina i uzbudljivog zadovoljstva, ali treba paziti da to izvedete na pravi i ne preočigledan način. Kupatilo, garaža, spavaća soba dok su roditelji ili prijatelji nečim zauzeti – brzo, strasno i bezobrazno. Nakon završetka, prekrijte sve očigledne tragove – iako će svi pretpostavljati šta ste radili, ne mora baš i na čelu da Vam piše.

#2 Biblioteka
Hmmm, ovo me je nateralo na razmišljanje; Biblioteka grada Beograda i Narodna biblioteka jedine su dovoljno velike za pokušaj, ali gde? U svakom slučaju, AskMen navodi da je moguće – svojevrsno svetogrđe ali moguće. Na brzaka, što bi rekli, i u potpunoj tišini. Bitno je izabrati odeljak za koji pretpostavljate ili znate da je najmanje posećen (primerice ‘Uradi sam-a‘ ‘knjige samopomoći‘ i slično), zavučete se najdublje što možete u neki ugao i…znate već šta se i kako radi. Stojeći, naravno.

#3 Sauna
seks u sauni je zastupljen još koliko od nastanka istih (da se videti i na internetu). Kažu ljudi, najveća korist seksa u sauni je povećano zadovoljstvo i osetljivost usled nedostatka kiseonika (?!). Vrućina takođe utiče na rast pritiska, što dodatno uzbuđuje (i učvršćuje) određene delove tela. Najbolji položaj za seks u sauni, očigledno, je sedeći. Smestite se tako da ste okrenuti vratima (kako Vas ne bi iznenadile nezvane pridošlice) i trudite se da ne ispuštate zvuke. Po završetku, obavezno uklonite sve tragove.

#4 Na ulici
U zavisnosti od ulice (prostrana, uska, zabačena), seks može biti rizičan na nekoliko načina. Ako ste se već odlučili za to, trudite se da izaberete relativno mirnu, zabačenu i čistu ulicu (koliko je to uopšte moguće). Takođe, ne nosite štikle, već pre udobne patike – valja se pripremiti i za eventualno bežanje. U ovom slučaju, nemojte nigde sedeti, već se prislonite uz neki auto ili zid; noć je poželjnija i sigurnija od pogleda od dana. Re svega, proverite da nema nekih kamera u blizini; isto važi i za seks u javnoj garaži.

#5 Na poslu
Seks na poslu smatra se izuzetno neprofesionalnim (našim ljudima to je nepoznanica) i jedan je od velikih razloga za otkaz – osim ako ste Vi pretpostavljeni. Bilo kako bilo, seks na poslu je itekako seksi i uzbudljiv i može se praktikovati na toliko mesta…Ostave, toaleti, sale za konferenciju, kancelarije… U zavisnosti od toga da li ga imate u toku radnog vremena, ili kad svi odu, raste i nivo bezobrazluka i uzbuđenja. Ipak, dobro razmislite da li je «druženje na brzaka» vredno otkaza ako Vas uhvate.

 

 


Podeli dalje

1 komentar

Click here to post a comment

 • Moj te trazi u garazi.
  Moj te sine sa planine.
  Moj te klati u palati.
  Moj te kvasi na terasi.
  Moj te dere sa bandere.
  Moj te muci u Guci.

Facebook