Seksualnost

Seksi snovi – šta zapravo znače?

Seksi snovi – šta zapravo znače?
Podeli dalje

seksi parSvi sanjamo, uvek i o svemu. O proteklom danu, problemima na poslu/kod kuće, o deci, prirodi, partneru…i o seksu. Malo smo istraživali i otkrili značenja nekih najčešćih seksi snova koje žene imaju. Pa, krenimo.

Svi sanjamo, uvek i o svemu. O proteklom danu, problemima na poslu/kod kuće, o deci, prirodi, partneru…i o seksu. Malo smo istraživali i otkrili značenja nekih najčešćih seksi snova koje žene imaju. Pa, krenimo.
#1. Seksi san sa bivšim
Bez obzira na činjenicu da o bivšem niste ništa čuli godinama, a kamo li se videli sa njim – isti vam se pojavljuje u snovima, i to u ulozi divljeg ljubavnika. To ne znači da ste se zasitile sadašnjeg partnera/supruga, pre će biti da se vaš mozak u vašem nesvesnom stanju priseća nekih starih uspomena, ili ste upoznali nekog nalik na bivšeg, što je moglo poslužiti kao okidač da vam se pojavi u snovima. Sa druge strane, sanjati bivšeg može biti i znak za oprez – primerice, vaše podsvesno Ja vam na taj način može ukazivati da ste blizu ponavljanja neke stare greške ili tome slično.

#2. Seksi san sa drugom ženom
Nemojte se odmah uzbuđivati, san u kojem imate seks sa ženom prilično je uobičajen i ne znači da ste sklone istom polu. Svi mi, u nekom dobu svog života, razmišljamo na temu seksa sa osobom istog pola; sanjati o tome najčešće je znak da vam treba malo više saosećajnosti i nežnosti u vezi.

#3. Seksi san sa strancem
Sigurno vam se desilo, više puta, da ste se probudile sa osmehom, sanjajući nekog seksi stranca i ludo provedenu noć sa njim. Ovakav san često može značiti da vam nešto nedostaje u stvarnoj vezi ili možda ne štima sa stvarnim partnerom. Na taj način, u snovima kompenzujete taj neki nedostatak – možda viši nivo emotivnosti i vezanosti, bolej razumevanje i slaganje u seksu..Takođe, ovakav san može značiti i da ste upali u rutinu i kako vam treba neka promena, osveženje u vezi.

#4. Seksi san o preljubi

Niste od onih žena koje pomišljaju na preljubu, a kamo li da je praktikuju – pa zašto je onda sanjate? Ništa neobično, ne brinite. Ovakvi snovi najčešće su znak radoznalosti, kako bi izgledalo da se upustite u tako nešto. Ipak, san je jedno a java nešto sasvim drugo i naravno da sanjati o preljubi ne znači da ćete istu i počiniti. Par nekih novih i drugačijih igrica sa partnerom i takvi snovi će očas prestati.

Da rezimiramo, seksi snovi nisu ništa neobično, neuobičajeno i za osudu ili stid; najčešće su u pitanju bezazleni podsvesni romani ili konfrotacija sa nekim situacijama sa kojima se ne možete, u datom trenutku, suočiti na javi.

Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook