Gadžeti

Instant foto laboratorija za iPhone

Instant foto laboratorija za iPhone
Podeli dalje

instant foto laboratorija za iphoneLjubitelji instant fotografije sigurno će uživati u ovom fenomenalnom iPhone gadgetu – Imposible instant foto laboratoriji, kreiranoj da sve vaše posebne trenutke ovekoveči  u hard copy fotografije.

Ljubitelji instant fotografije sigurno će uživati u ovom fenomenalnom iPhone gadgetu – Imposible instant foto laboratoriji, kreiranoj da sve vaše posebne trenutke ovekoveči  u hard copy fotografije.

Lak za upotrebu bilo gde da se nalazite, Imposible Instant Lab je dizajniran da transformiše bilo koju digitalnu fotografiju sa vašeg telefona koristeći samo svetlost ekrana i hemikalije unutar same laboratorije. Na taj način, vrlo brzo dobijete originalnu polaroid fotografiju koju možete pokazivati i bez svog telefona ljubimca.

Sve što treba da uradite jeste da izaberete fotografiju sa Instant Lab aplikacije i uključite tajmer, položite iPhone na vrh laboratorije, otvorite donji poklopac i sačekate zvučni signal koji vam govori da je ekspozicija završena. Potom zatvorite poklopac, pritisnete dugme na prednjoj strani laboratorije i sačekate fotografiju koja izađe posle svega nekoliko sekundi. Zamislite samo sve one fantastične Instagram fotografije, koje od sada možete pokazivati i kroz foto album:)

U pitanju je radni prototip koji se za sada prodaje po ceni od 189$ ako ste korisnik Kickstartera, dok komplet od 9 filmova košta 24$. Kada se bude pojavio u slobodnoj prodaji početkom marta, Imposible Instant lab koštaće 299$.

 

Podeli dalje

1 komentar

Click here to post a comment