Gadžeti

Majica koja se programira

Majica koja se programira
Podeli dalje

majica koja se programiraLondonska firma koja se bavi proizvodnjom interaktivne garderobe, nedavno se udružila sa škotskom destilerijom koja proizvodi Ballantine, kako bi kreirali prvu majicu koja se digitalno programira a potpuno je nosiva i može se prati u mašini.

Londonska firma koja se bavi proizvodnjom interaktivne garderobe, nedavno se udružila sa škotskom destilerijom koja proizvodi Ballantine, kako bi kreirali prvu majicu koja se digitalno programira a potpuno je nosiva i može se prati u mašini.
 
Ova jedinstvena majica je potpuni hit u nastanku jer se kontroliše pomoću iPhone mobilnog telefona i kroz bežični internet. Ujedno, ovo je odličan marketinški pristup za brendove jer na vrlo jednostavan i upečatljiv način možete prikazivati gotovo sve što vam padne na pamet: od zanimljivih fotografije, video klipova, muzike i audio snimaka, pa do interesantnih tvitova i Facebook statusa. Ova majica u sebi ima ugrađenu kameru, mikrofon, zvučnike i akcelerometar – uređaj koji prati ubrzanje nekog tela u pokretu ali služi i za navođenje.
U pitanju je pilot projekat za potrebe promocije viskija koji, ako pokaže veliku zainteresovanost u javnosti, vrlo brzo može da se nađe i u slobodnoj prodaji. Ako i vi želite da budete ponosni vlasnik ove digitalno kreativne majice nazvane T-shirtOS, podelite video klip o njoj – svaki share se računa.

 
 

Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook