Mobilni telefoni

Hello Kitty HTC Butterfly S

Hello Kitty HTC Butterfly S
Podeli dalje

Hello Kitty HTC Butterfly SU želji da dođe do što većeg broja kupaca, HTC je otišao korak dalje i u prodaju pustio limitiranu seriju Hello Kitty HTC Butterfly S mobilnih telefona.

 

U želji da dođe do što većeg broja kupaca, HTC je otišao korak dalje i u prodaju pustio limitiranu seriju Hello Kitty HTC Butterfly S mobilnih telefona.

Prodaja ovog modela počela je početkom meseca i to u limitiranoj seriji (za sada samo na Azijskom tržištu), a po ceni od 765$. U pitanju je verzija HTC One modela, sa boljom i izdržljivijom baterijom, metalnom maskom i ekranom od 12.7cm. Pored toga, Hello Kitty Butterfly S ima 1.9 GHz quad-core Qualcomm Snapdragon 600 procesor (isti kao i kod Samsung Galaxy S4), 2GB RAM memorije, slot za microSD karticu i još mnogo toga. Nije loše za jedan ženski telefon, zar ne? Jedina eventualna mana ovom mačkastom slatkišu od telefona je kamera od “svega” 4 megapiskela, što može uticati da sve one Instagram fotke možda i ne budu baš toliko dobre i lepe. Ali, tu je gomila filtera i efekata da poprave stvar.

Hello Kitty Butterfly S dolazi u paketu sa 9 wallpapera – to za one ekstremne ljubitelje ove popularne mace. Za sada je prodaja ovog HTC modela dostupna samo u Aziji, ali u zavisnosti od potražnje, može se desiti da se proširi globalno.

Kako vam se čini ovaj model i da li biste ga kupile?

 


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook