Mobilni telefoni

Sprečava pozive u pijanom stanju – app koji morate imati!

Sprečava pozive u pijanom stanju – app koji morate imati!
Podeli dalje

Aplikacija koja sprečava pozive u pijanom stanju? Prava stvar za sve koji umeju da preteraju sa pozivima i slanjem poruka zbog kojih se kasnije kaju.

Em ćete biti zaštićeni, em će vas prijatelji voleti još više jer ne moraju biti odgovorni za vaše nepromišljeno ponašanje u pijanom stanju 🙂 Drunk mode je višestruko korisna aplikacija koja je tu da misli umesto vas, čini vas bezbednom i štiti od tih, gore navedenih, nepromišljenih poziva i poruka koje biste slali bivšem dečku, nezgodnom šefu, suparnici ili kome god.

sprečava-pozive-u-pijanom-stanju-v
Drunk mode aplikacija vam pomaže tako što pamti gde ste bili pa možete da pronađete auto koji ste zaboravili gde ste parkirali, pronalazi zanimljive žurke u vašoj blizini u realnom vremenu, pomaže da pronađete pijano društvo kako biste znali gde su se zaputili ili vas štiti od glupih poteza tako što – dok ste još u čistom stanju – uključujete opciju blokiranja brojeva bivšeg, šefa, suparnice, koga god i tako ne dolazite u situaciju da se sutradan kajete i tražite načine za pokajničko izvinjenje.

Aplikaciju su osmislili američki studenti sa univerziteta u Virdžiniji kao način zaštite upravo ove ciljne grupe, ali je zbog popularnosti postala  zastupljena i kod ostalih grupa. Dostupna za iOS i Android telefone i potpuno je besplatna.

Save


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment