Tech

Nova generacija Samsung SUHD televizora

Nova generacija Samsung SUHD televizora
Podeli dalje

U Beogradu je nedavno predstavljena nova serija Samsung SUHD televizora i evo kakve standarde su postavili pametni televizori najnovije generacije.


Najbolje iz ovogodišnje ponude su zakrivljeni SUHD televizori koji korisnicima nude superioran kvalitet slike sa najnovijom Quantum dot tehnologijom, zakrivljen ekran sa najtanjim okvirom i jednostavan pristup omiljenim sadržajima na jednom mestu. Novi SUHD televizori za 2016. godinu su po prvi put opremljeni 10-bitnim Quantum dot ekranom, koji je izrađen bez upotrebe kadmijuma.

SUHD televizori imaju izuzetno tanak okvir, a dizajn 360 stepeni predstavlja koncept po kome se svakom delu uređaja posvećuje posebna pažnja, uključujući i zadnju stranu. Samsung je tražio način da eliminiše sve nepotrebne elemente, donoseći jedan elegantan proizvod koji je lep iz svakog ugla gledanja.

„Samsung je posvećen pružanju prijatnijeg i lagodnijeg korisničkog iskustva. U ovogodišnjoj ponudi umreženih proizvoda i usluga posebno mesto zauzimaju pametni televizori sa Quantum dot tehnologijom, koje sa zadovoljstvom predstavljamo kupcima u Srbiji“, rekao je Milan Vujovic, direktor marketinga kompanije Samsung za Adriatik regiju. „Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u razvoju ove tehnologije, kao i desetogodišnjoj liderskoj poziciji u ovoj grani industrije, siguran sam da će i novi Samsung SUHD televizori svojim izuzetnim prikazom slike i reprodukcijom tona i ove godine nadmašiti očekivanja korisnika“.

Nova serija televizora nudi i mogućnost prikaza slike visokog dinamičkog raspona (HDR1000), za veći nivo kontrasta između svetlih i tamnih slika. Nova Ultra Black tehnologija takođe znatno umanjuje refleksiju svetlosti u prostoru, pa korisnici mogu da uživaju u izuzetnom kvalitetu slike bez odsjaja.

nova-serija-samsung-suhd-televizora-v1

Zahvaljujući naprednom operativnom sistemu korisnicima je omogućen pristup čitavoj zbirci zabavnog sadržaja na jednom mestu. Ovu generaciju Samsung Smart televizora takodje pokreće platforma Tizen koja sada korisnicima olakšava pregled omiljenih sadržaja i usluga. Novi TV prijemnici donose unapređen Smart Hub kao središnje mesto za pregled TV programa, filmova i igara. Ovi televizori automatski prepoznaju i spoljašnje uređaje kao što su multimedijalni plejeri, igračke konzole ili kućni bioskop, pa je u tom slučaju moguće jednim daljinskim upravljačem kontrolisati sve uređaje.

Kompanija je prikazala vodeće uređaje, od serije 7000 i 8000, do premium serije 9000, a čitava ovogodišnja serija Samsung televizora već je dostupna kupcima u Srbiji, u ponudi kod maloprodajnih partnera.

nova-serija-samsung-suhd-televizora-v2

Više informacija o televizorima kompanije Samsung dostupno je na  www.samsung.com/rs


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook