Računari i multimedija

Dizajn magazin koji morate posetiti

Dizajn magazin koji morate posetiti
Podeli dalje

Tragom jedne Instagram objave, našli smo se na jednom stranom sajtu dizajn magazina, u najmanju ruku neobičnog naziva. Upoznajte Jebiga Design Magazine i ljude koji iza njega stoje.

U pitanju je mesto za sve ljubitelje aktuelnosti iz sveta dizajna, arhitekture, tehnologije, umetnosti i putovanja, kreativni online magazin koji okuplja ljubitelje dizajna i profesionalce oko najnovijih trendova i preporuka iz navedenih oblasti. Magazin je svetlost dana ugledao u aprilu ove godine, a ono što će ljudima sa našeg podneblja posebno interesantno jeste njegov naziv – Jebiga.

Ali, kad se malo zagrebe po površini (čitaj: klikne na About kategoriju) otkrivamo da je jedan od idejnih tvoraca ovog sajta naše gore list, Social Media Manager iz Beograda, Milica Tomašević. Jebiga Design Magazine je osnovala sa preduzetnikom Christianom Minnetianom, kojeg je upoznala tokom jedne od nedelja dizajna u Milanu, nakon čega su otkrili da dele slična mišljenja po pitanju dizajna i njegove praktične primene. Ideja ovog online magazina je „da nas inspiriše i otvori oči ka bogatstvu kreativnosti koja postoji u svetu“.

Inače, Milicin partner Christian je vlasnik i Nevaeh Media agencije koja se, između ostalog, bavi izradom i optimizacijom sajtova. Šta je povod za davanje ovakvog imena sajtu koji se bavi kreativnim preporukama, za sada nam nije poznato – možemo samo da nagađamo 🙂


Podeli dalje
Tagovi

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook