Računari i multimedija

Drustvena mreza za vernike

Drustvena mreza za vernike
Podeli dalje

Drustvena mreza za vernikeNe samo da je Papa „provalio“ društvene mreže, vernici sada imaju i svoj sopstveni online kutak za druženje i zabavu! Upoznajte se sa Line for Heaven, društvenom mrežom za vernike.

 

Ne samo da je Papa „provalio“ društvene mreže, vernici sada imaju i svoj sopstveni online kutak za druženje i zabavu! Upoznajte se sa Line for Heaven, društvenom mrežom za vernike.

U pitanju je društvena mreža koja je i živi dokaz da religija može biti zabavna. Kako sami kažu u svom opisu, Line for Heaven je otvorena za sve religijske stavove i zastupaju mišljenje da svi imaju pravo da odu u raj, bez obzira na veroispovest, uz uslov da čine dobre stvari. Svrha ove društvene mreže je da promoviše toleranciju među svim verama i veroispovestima na društveno zabavan način.

Za razliku od ostalih sajtova i društvenih mreža, Line for Heaven vam daje priliku da spasete svoju dušu i rezervišete mesto u raju i to zarađujući Karma poene?!. Ova neobična društvena mreža svake nedelje organizuje takmičenja za svoje korisnike i oni sa najviše poena dobijaju šansu da budu bliži Bogu od ostalih i čak postanu anđeli. Naravno, neophodno je da čine dobra dela i časte jedni druge tim Karma poenima.

Pristupanje je besplatno te, ako želite garantovanu ulaznicu u raj, sad znate šta vam je činiti.


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment