Računari i multimedija

Eklinika.rs online lekari na jednom mestu

Eklinika.rs online lekari na jednom mestu
Podeli dalje

Srbija je konačno dobila specijalizovan zdravstveni servis poput poznatog WebMD – upoznajte Eklinika.rs besplatan alat za proveru zdravstvenih simptoma.

Eklinika.rs je online servis koji spaja lekare sa potencijalnim pacijentima, u cilju što potpunijeg i tačnijeg savetovanja u vezi zdravstvenih tegoba i simptoma, potpuno besplatno. Pokretač servisa i osnivač je Branislav Vojinović koji Eklinikom želi da promeni stanje e-lečenja u Srbiji – da korisnici sajta na jednom mestu i potpuno besplatno dobiju stručno mišljenje za svoje simptome, od onih koje mogu pročitati u Dr Google pretrazi.

Pristup ovom zdravstvenom alatu je potpuno besplatan i za pacijente i za same doktore, a do sada je registrovano više od 1100 korisnika koji na raspolaganju imaju 14 doktora iz Beograda, Čačka, Kragujevca i Niša.

Pored ove usluge direktnog kontakta i razgovora sa odabranim lekarom, Eklinika.rs raspolaže i sa registrom bolnica u Srbiji, kao i sa cenovnikom usluga razvrstanim po vrsti analize ili pregleda i laboratorije, ambulante ili klinike koja uslugu vrši.

eklinikars_online_lekari_na_jednom_mestu_v

O svemu što vas zanima iz sfere zdravstva, možete se dodatno informisati na blogu i u okviru foruma, a što se tiče nekog daljeg razvoja, u planu je omogućavanje video linka i komunikacije sa lekarima, kao i izrada nutricionističkih, fitnes planova i slično.

Eklinika.rs je 24/7 u službi korisnika, lekari odgovaraju na sva vaša pitanja pod punom diskrecijom, a omogućen je i live chat sa doktorima u trajanju do 30 minuta.


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook