Računari i multimedija

Isla uvek sa vama Instagram aktivacija

Isla uvek sa vama Instagram aktivacija
Podeli dalje

Nakon Facebooka, na redu je i Instagram aktivacija: Isla uvek sa vama je način da, pored vođenja računa o svom zdravlju, osvojite itekako vredne nagrade.

Ako volite modu i volite da putujete i udovoljavate sebi, obratite pažnju na Instagram aktivaciju koju su pripremile Isla pastile. O benefitima njihove upotrebe u prevenciji i lečenju tegoba od virusa i prehlada smo već pisali, a sada vas upoznajemo sa pravilima #IslaUvekSaVama Insta igrom.

isla-uvek-sa-vama-instagram-aktivacija-v1

Sve što je potrebno da uradite jeste da fotografišete svoju torbu sa Isla pastilama u ili kraj nje i okačite je na svoj otključani Instagram nalog, koristeći hashtag #IslaUvekSaVama. Tuđe i neautorske fotografije neće se računati, a sva ostala pravila možete pročitati na Facebook stranici Biram zdravlje. Autore najzanimljivijih Insta objava očekuju sledeće nagrade:

  • Autore tri najlajkovanije objave Isla pastile nagrađuju po jednom kožnom Mona torbom
  • Autora naredne najlajkovanije objave nagrađuju jednom torbom za ručni prtljag
  • Autora naredne najlajkovanije objave nagrađuju jednim Pupa setom šminke

Uradite nešto dobro za sebe i svoje zdravlje, „naoružajte“ se prirodnim preventivnim sredstvom i zabavite se osmišljavajući pobednički foto-post. Nagradna igra traje od 05.-30. decembra, a srećni dobitnici će biti objavljeni na Facebook stranici Biram zdravlje.

isla-uvek-sa-vama-instagram-aktivacija-v

Bacite se na razmišljanje, osmislite kreativan način posta i srećno!

Save


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook