Računari i multimedija

Kimoji manija je stigla!

Kimoji manija je stigla!
Podeli dalje

Svega dan nakon najave, Kimoji manija je stigla! Najpoznatija Kardashianka preuzima primat i nad mobilnom komunikacijom – pogledajte kako!

 

Ne samo da je emoji postala reč godine u Oksfordskom rečniku, već se upravo pojavila i prva od mnogih Kimoji kompilacija personalizovanih emoji animacija iza kojih stoji (likom, delom i telom) Kim Kardashian!

Da li smo na pragu revolucije u sferi mobilne iinternet komunikacije? Može biti. Emoji manija je svakako krenula onog trenutka kad su brendovi prepoznali važnost personalizacije, pa je tako Coca Cola prva dobila svoj hashtag emoji znak na Twitteru, za njim su krenuli i ostali, a sad ih svako malo imamo – naročito kada su u pitanju globalno popularni događaji.

Ipak, jedna dama je otišla i korak (dva) ispred svih kreiravši čitavu paletu personalizovanih emoji animacija koje se mogu koristiti u svim vidovima prepiske preko mobilnog telefona (rezervisano za iPhone i iPad modele)! Kim Kardashian i njen tim ne samo da prepoznaju trendove, već su počeli i da ih kreiraju. Kimoji kolekcija je prva od nekoliko koje će vremenom biti lansirane i možete ih dobiti za ‘tričavih’ 2.49 dolara.

Za veoma mali iznos novca dobijate kompilaciju Kimine pozadine, anfasa, usta, lica i ostalih delova tela i grimasa koje do mile volje možete upotrebljavati umesto uobičajene komunikacije. Više vam neće biti potrebni gifovi – sad imate pravu stvar u vidu Kimoji emotikona koje izgledaju ovako:

kimoji-manija-je-stigla-v

Samo zamislite da svoju trudnoću ili prosidbu objavite na Kimoji način — može li biti bolje od tog?! *šala*

Ipak, treba da znate jednu stvar. Kako biste uopšte mogli da koristite ove emojije, neophodno je aplikaciji omogućiti pun pristup:

kimoji-manija-je-stigla-v1

što podrazumeva da developeri iste mogu preuzeti sve što kucate u svom telefonu, uključujući lozinke i broj kreditne kartice:

kimoji-manija-je-stigla-v2

A da sve ipak ne bi bilo tako savršeno i kao po loju, Kimoji emojije ne možete koristiti na isti način kao  uobičajene, već kliknete na željenu fotkicu koju potom pastujete u poruku/tvit/status ili mail. Hmm, važi, nama to još uvek nije pošlo za rukom jerbo se nešto prikočilo, pa smo bug prijavili na KimSupport@kardashianjennerdigital.com i čekamo odgovor.

Sa više informacija javljamo se kad iste dobijemo.


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook