Računari i multimedija

Online magazin IT Box

Online magazin IT Box
Podeli dalje

it boxU okviru oglasne mreže ZepterADS, juče je zvanično lansiran online magazin www.itbox.rs. Novi portal omogućiće svojim posetiocima da na jednom mestu saznaju najnovija dešavanja iz oblasi informacionih tehnologija. Redakcijski tim sastavljen od novinara i IT stručnjaka svakodnevno će plasirati 30-ak vesti, selektujući one najznačajnije sa lokalnog i globalnog tržišta.

U okviru oglasne mreže ZepterADS, juče je zvanično lansiran online magazin www.itbox.rs. Novi portal omogućiće svojim posetiocima da na jednom mestu saznaju najnovija dešavanja iz oblasi informacionih tehnologija. Redakcijski tim sastavljen od novinara i IT stručnjaka svakodnevno će plasirati 30-ak vesti, selektujući one najznačajnije sa lokalnog i globalnog tržišta.

Magazin www.itbox.rs osmišljen je tako da pokrije najvažnije kategorije iz oblasti informacionih tehnologijakroz vesti koje će servirati tokom čitavog dana, sedam dana u nedelji. U skladu sa specifičnošću tematike, redakcija će kroz društvene mreže i interaktivne funkcije portala biti u stalnom kontaktu sa svojim posetiocima i nastojati da ispuni i prevaziđe njihova očekivanja.

Direktor oglasne mreže „ZepterADS“ Aleksandar Jon-Stefan ovim povodom je izjavio:“Kao deo internet sveta, želeli smo da doprinesemo informisanju, edukaciji i daljem razvoju informacionog društva na ovim prostorima. Cilj nam je da postanemo jedan od najkredibilnijh portala iz ove oblasti, pre svega zahvaljujući velikog broju aktuelnih vesti koje ćemo plasirati svakodnevnokako bismo ispratili dinamiku razvoja novih tehnologija.


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook