Računari i multimedija

Skajpovanje sa Victoriom Beckham!

Skajpovanje sa Victoriom Beckham!
Podeli dalje

Krajem prošle godine, Microsoft je obelodanio interesantan projekat koji vam daje ekskluzivan uvid u tajne iza modne scene, kao i skajpovanje sa Victoriom Beckham!

 

The Skype Collaboration Project je osmišljen tako da pomoću njega saznajete sve one zanimljive detalje, tračeve iznutra, inspirativne priče, kao i ekskluzivan pristup svetskoj modnoj sceni i svemu onome što se dešava oko i iza nje. Krajem januara, otišli su i korak dalje, omogućavajući nam da skajpujemo sa britanskom modnom kreatorkom, Victoriom Beckham!

Victoria Beckham je svoju modnu imperiju stvorila za 5 godina, u čemu joj je umnogome pomogao i sam Skype i to tako što je, živeći na više strana sveta, u svakom momentu sa saradnicima i kolegama upravo Skajpom bila u kontaktu i završavala poslove oko nastajanja i razvijanja kolekcija i svega ostalog što taj posao obuhvata.

skajpovanje_sa_victoriom_beckham_v

Za više detalja, posetite sajt The Skype Collaboration Project, informišite se o modi koju volite i kako možete stupiti u kontakt sa Victoriom, pitajte sve ono što vas zanima koristeći #SkypeCollaboration na Twitteru i Instagramu, ili podelite neke interesantne detalje uz #SkypeMoments i budite u toku u svakom trenutku 🙂


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook