Računari i multimedija

Šta nam to sprema Digital Night?

Šta nam to sprema Digital Night?
Podeli dalje

Digital Night – događaj koji će promeniti način na koji se savremeni trendovi primenjuju u marketingu i događaj koji se ne propušta!

U prestižnom Clubu Reset u Sremskoj Kamenci, na samo nekoliko minuta od Novog Sada, 25. jula događaj #DigitalNight  će okupiti preko 250 istaknutih i uticajnih pojedinaca iz oblasti digitalnih i društvenih medija, marketinga i komunikacija, kao i mnogobrojne novinare, glumce, sportiste i VIP ličnosti.

  • Saznajte šta je novo, aktuelno i dolazeće na horizontu digitalnog marketinga i komunikacija, te kako sve to efikasno primeniti
  • Opustite se i zabavite u odabranom društvu, uz koncert fenomenalne Lene Kovačević
  • Posetite premium lokaciju za sastanke, networking i uživanje na obroncima Fruške Gore
  • Upoznajte najpoznatije tviteraše, blogere i ljude iz digitalnih medija, podelite iskustva i oprobajte se u brojnim atraktivnim digitalnim aktivacijama

 

Vodeća agencija za nastup brendova na društvenim mrežama* Homepage, Club Reset   i agencija Backstage event team su partneri u organizaciji ovog događaja na koji su do sada dolazak potvrdili Ivana Španović, Boban Q Stojanović, Tatjana Vojtehovski i mnogi uticajni tviteraši i blogeri.

Dodatna zanimljivost je da i vi možete da se izborite za svoje mesto na ovom događaju, ukoliko ste dovoljno aktivni na društvenoj mreži Twitter, putem prijave na sajtu događaja na adresi www.digitalnight.rs koje su omogućene od danas pa sve do podele 30 VIP pozivnica.

šta_nam_to_sprema_digital_night_v

Osnovna želja organizatora, koja je ujedno i ideja vodilja događaja, je da se pokaže da je tradicionalna podela na “realni” i “virtuelni” svet u današnje vreme potpuno izgubila na značaju i da živimo u vremenu integrisanih, ali zaista integrisanih komunikacija. Sada, kada smo u mogućnosti da digitalne sadržaje koje sami korisnici društvenih mreža generišu, mantra “users generated content is king” nikada nije bila smislenija, plasiramo na različite vrste uređaja od digitalnih bilborda, preko totema u tržnim centrima i ekrana u autobusima u prilici smo da promovišemo DOOH – Digital out of home, koncept tržišne komunikacije.

Kinect, augmented reality, media wall… su neke od ključnih reči kojima će se 25. jula baratati u Clubu Reset kada je u pitanju tehnologija. Dobro raspoloženje i pozitivna energija su ključne fraze koje će opisati događaj u danima posle njegovog održavanja.


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment