Računari i multimedija

Uputstvo za pisanje na Insta Storiju

Uputstvo za pisanje na Insta Storiju
Podeli dalje

Najsveobuhvatnije uputstvo za pisanje na Insta Storiju koje će vam ikada trebati! Sada i vi možete imati privlačniji i veseliji Instagram nalog, a evo i kako!

Sigurno ste primetili da su se se stvari na Instagramu, u poslednjih nekoliko dana, promenile. I pritom, ne mislimo na kratkotrajni dodatak povodom Dana zaljubljenih, već na činjenicu da pojedini nalozi u svojim Insta Stories objavama imaju, pa, raznobojne pozadine, tekstove različitih dimenzija i podvučene reči.

Ako i vi želite da imate ovako vesele, upečatljive i personalizovane priče, pratite naše uputstvo za pisanje na Insta Storiju i zabavite se kreirajući!

#1 Šarene pozadine
Napravite fotografiju u Insta Storiju, odaberite opciju pisanja olovkom, odaberite željenu boju, samo malo duže zadržite prst bilo gde na ekranu i voila – dobili ste šarenu pozadinu!


#2 Podvučene reči
Nova i zanimljiva opcija koja se tek pojavila. Odaberite opciju pisanja teksta i na sredini će vam se pojaviti slovo A koje omogućava da napisani tekst imate podvučen u drugoj boji, a i veličinu samog teksta možete menjati klikom na krug u donjem levom uglu – ovako:


Ne očajavajte ako opcije još nisu stigle na vašu Instagram aplikaciju – samo preuzmite najnoviju verziju i one će se pojaviti, kao i ova slatka srca za pisanje,  nema na čemu 🙂

Save

Save

Save


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook